Šta je novo?

Проширење улице Париске комуне

Izgleda da su zakačili vodovodnu cev u zoni radova.

bez vode.png

@zlatnidecko Malopre sam prosao tuda, skinuli su semafore skroz, znaci rade KT

Možda buže ona ostrva kao na raskrsnici sa TB pa su zato uklonili semafore? 🙏

Siri se i ovaj deo ulice. Hm kruzni tok ili ne…?
Fascinantno je da nigde ne postoje planovi da se vidi sta se radi (ili ja bar ne znam za njih).
Nije ovo zidanje rostilja iza kuce, vec se menja konfiguracija saobracajnice i to sustinski. Divlji zapad je za nas uredjeno drustvo.
IMG_2087.jpeg
IMG_2086.jpeg

Siri se i ovaj deo ulice. Hm kruzni tok ili ne…?
Fascinantno je da nigde ne postoje planovi da se vidi sta se radi (ili ja bar ne znam za njih).
Nije ovo zidanje rostilja iza kuce, vec se menja konfiguracija saobracajnice i to sustinski. Divlji zapad je za nas uredjeno drustvo.
Вероватно проширују последњих 100 метара Студентске улице да би се ивичне линије уклапале у будући кружни ток.

А од понедељка ......

Измена режима саобраћаја у делу раскрснице улица Париске комуне - Студентска
22/08/2025
Одељење за привремени режим саобраћаја

FacebookTwitter
Током радова на редовном одржавању улица и општинских путева на територији града Београда, које изводи ЈКП "Београд пут", биће измењен режим саобраћаја, заузети делови коловоза, зелене површине (у регулацији улице) и тротоари у делу раскрснице улица Париске комуне - Студентска, на деоници између улице Тошин бунар и Народних хероја, у периоду од 26. 8. 2025. до 8. 9. 2025. године.

https://bgsaobracaj.rs/vest/4637/iz...lu-raskrsnice-ulica-pariske-komune-studentska

Заузећа: Радови под саобраћајем

Режим саобраћаја​
Радови под саобраћајем​
Наслов​
Заузеће колвоза​
Улица​
Париске комуне, Народних хероја​
Од кућног броја​
До кућног броја​
Почетак радова​
26/8/2025​
Завршетак радова​
8/9/2025​
Извођач​
ЈКП „Београд пут“, из Београда, ул. Драгослава Срејовића бр. 8а​
Опис​
Због радова на редовном одржавању улица и општинских путева на територији града Београда, биће измењен режим саобраћаја, заузети делови коловоза, зелене површине (у регулацији улице) и тротоари у делу раскрснице улица Париске комуне - Студентска, на територији општине Нови Београд, у Београду​
Линк​
Документ​
344.18 - 893/2025​
https://szsgis.beograd.gov.rs/porta...5594016.6132,2272105.2087,5594298.7733,102100

заузеће радовима_париске комуне-народних хероја.JPG

Pokusavam da razumem zbog cega je ovde KT a na ova 2 mesta nije i ne ide mi.
Da li ovaj grad vode apsolutni kreteni koji izgleda namerno prkose narodu... ?
Da li iko zna ko je ekipa koja vedri i oblaci i donosi ove odluke? Koji je to sekretarijat ili ko vec?

Vrh