kingmanowar
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 10.02.2010.
- Pohvaljen
- 635
Uh druze, jel si ti ikada drzao galaxy S? Po ovome sto pises rekao bih da nemas bas iskustva sa telefonima
Jesam, kinez sa 3 godine starim sistemom ima fluidniji sistem, bolju bateriju, integraciju vibracije itdUh druze, jel si ti ikada drzao galaxy S? Po ovome sto pises rekao bih da nemas bas iskustva sa telefonima
Baš suprotno.OneUI radi gore od svakog kineskog OSa danas.
miui je najgori kinez, tako je, mada hyperos3 nije užasBaš suprotno.
Ja sam sa kineskog buđavog miui prešao na oneui i preporodio sam se.
Pri tom ne pričam o flagship modelu samsunga nego o midrangeru (a56)
Kinezi su teški krš. Osim punjenja od 120,150,200w nemaju šta drugo da ponude.
Tako je, ali nemaš najjače modele RSR/Ultimate itdKako nema? Imaš honor magic pro i 7 i 8
Honor Magic 7 Proproblem je što kod nas zvanično nema ništa što valja od flagshipa (oppo, iqoo, vivo origin, oneplus, honor/huawei novi itd)
On je solidan ali nemaš Magic 7 RSR primera radi, Honor Magic8 Ultra ostaje china-only i sl (Honorov magicui je solidan ali tek treba da se radi na njemu, OPPO je definitivno #1 što se androida tiče)Honor Magic 7 Pro
Nema ga ni pola sveta. Osim Kine retko gde ga možeš naći u zvaničnim kanalima prodaje.Tako je, ali nemaš najjače modele RSR/Ultimate itd
Znam, samo poređenja radi mnogo pre bih uzeo iPhone nego Samsung ako već ne mogu ništa drugo od androida.Nema ga ni pola sveta. Osim Kine retko gde ga možeš naći u zvaničnim kanalima prodaje.
Meni ne odgovara jer je mnogo zatvoren sistem.mnogo pre bih uzeo iPhone
ni meni, ali evo koristio sam AOSP od 2020 do 2023-4 i svake godine je sve zatvoreniji i sve neupotrebljivijiMeni ne odgovara jer je mnogo zatvoren sistem.
Doduše čak i iOS 26 je sve samo ne stabilanTa zatvorenost je nekad i prednost, ko zeli brz i stabilan os. Za cackanje je tu bio Android.
Tako je skoro uvek. Ja prelazim na novi os kad izadje xx.1 i ispeglaju se bagovi.Doduše čak i iOS 26 je sve samo ne stabilan
U poređenju sa iOS 18.7 - bukvalno potroši 15% baterije za ono što na 18.7 skine 1%
izašao je sada iOS 26.1 i on je malo bolji u poređenju sa ovim - potroši 7% za ono što 18.7 treba 1%
tek na iOS 26.5 možda bude okej situacija
Ali hajde, nisu skoro puštali ovoliko velike apdejtove![]()
Znam, znam, već i 26.1 nije ni blizu 18.7.xTako je skoro uvek. Ja prelazim na novi os kad izadje xx.1 i ispeglaju se bagovi.
To je već prelazak u boljku Androida i svih firmware verzija, gde se ide samo na izbacivanje najstabilnijih verzija, a ne na kompletno stabilan sistem. Apple je, meni barem, daleko nižeg kvaliteta otkako je Stiv Džobs preminuo. S jedne strane imaju pritisak od jake konkurencije, a druge strane su u ranije radili sve svojim tempom da naprave kompletan proizvod za mušterije - sada je mušterija proizvod.Doduše čak i iOS 26 je sve samo ne stabilan
U poređenju sa iOS 18.7 - bukvalno potroši 15% baterije za ono što na 18.7 skine 1%
izašao je sada iOS 26.1 i on je malo bolji u poređenju sa ovim - potroši 7% za ono što 18.7 treba 1%
tek na iOS 26.5 možda bude okej situacija
Ali hajde, nisu skoro puštali ovoliko velike apdejtove![]()