Šta je novo?

Паметни телефони

Nothing је мајка јер не плаћаш бренд
Nothing je majka jer uključuje reklame na lock screen, ima loše kamere i povlače sve ono na čemu su gradili ""brend"". Svako ko je reč poverovao Carl Peiu je ....... da ne pričam. Pozdrav.

@Igor jel može automerge da se doda na forum? Čini mi se da je bio ili mešam forume

Sad i ti krenuo da pozdravljaš, kao Gruber aka Pozdrav, Petar. 😁

Tipa pita ga neko Je l' jeste?

Pozdrav,

Jeste.

pozdrav,

Petar.

Sigurno?

Pozdrav,

Sigurno.

pozdrav,

Petar.

Nothing je majka jer uključuje reklame na lock screen, ima loše kamere i povlače sve ono na čemu su gradili ""brend"". Svako ko je reč poverovao Carl Peiu je ....... da ne pričam. Pozdrav.

@Igor jel može automerge da se doda na forum? Čini mi se da je bio ili mešam forume
Све се да испеглати. Мени камере нису битне јер имам DSLR. Посебан круг пакла за све који дају 200+ више на телефон само због смрдљиве камере. Ништа ће бити мој следећи телефон јер ми не пада напамет да дајем 500 евра за Шљамсунг и њихов одвратан OS.

Kad sam rekao savitljivi više sam mislio ovako nešto

Meni ovo nikad nije bilo jasno.
10-15 godina gledame razne koncepte, deomstratore i slično, i čujem komentare kako je super i genijalno.
Dok ja nikako ne vidim zašto bih to želeo. Jedino što mi pada na pamen je da ih držim u zadnje džepi i ne brinem ako sednem. Ali kako džeparoši mnogo vole te zadnje džepove, telefon itako ne bih u njima nosio.

Hajde ovi flip telefoni za žene možda i razumem (mada je i nima lakše tanji a veći telefon u torbu).

Све се да испеглати. Мени камере нису битне јер имам DSLR. Посебан круг пакла за све који дају 200+ више на телефон само због смрдљиве камере. Ништа ће бити мој следећи телефон јер ми не пада напамет да дајем 500 евра за Шљамсунг и њихов одвратан OS.
Niti jedan jedini telefon koji je u prodaji kod nas ne valja ičemu, pogotovo androidi današnjice. Kinezi kao nešto pokušavaju al slaba vajda i tu. Pozdrav.

Пиксел сигурно нећу јер ће да ми цркне екран после 6 месеци. А и кошта 1000 евра.

Vrh