Nije. Nije odvalio ni Xiaomi 15 Pro-a a da odvali Ajfona. Pozdrav.Novi ćomi odvalio novi ajfon
Nije. Nije odvalio ni Xiaomi 15 Pro-a a da odvali Ajfona. Pozdrav.Novi ćomi odvalio novi ajfon
Nothing je majka jer uključuje reklame na lock screen, ima loše kamere i povlače sve ono na čemu su gradili ""brend"". Svako ko je reč poverovao Carl Peiu je ....... da ne pričam. Pozdrav.Nothing је мајка јер не плаћаш бренд
Све се да испеглати. Мени камере нису битне јер имам DSLR. Посебан круг пакла за све који дају 200+ више на телефон само због смрдљиве камере. Ништа ће бити мој следећи телефон јер ми не пада напамет да дајем 500 евра за Шљамсунг и њихов одвратан OS.Nothing je majka jer uključuje reklame na lock screen, ima loše kamere i povlače sve ono na čemu su gradili ""brend"". Svako ko je reč poverovao Carl Peiu je ....... da ne pričam. Pozdrav.
@Igor jel može automerge da se doda na forum? Čini mi se da je bio ili mešam forume
Meni ovo nikad nije bilo jasno.Kad sam rekao savitljivi više sam mislio ovako nešto
Pozdrav!Nije. Nije odvalio ni Xiaomi 15 Pro-a a da odvali Ajfona. Pozdrav.
Niti jedan jedini telefon koji je u prodaji kod nas ne valja ičemu, pogotovo androidi današnjice. Kinezi kao nešto pokušavaju al slaba vajda i tu. Pozdrav.Све се да испеглати. Мени камере нису битне јер имам DSLR. Посебан круг пакла за све који дају 200+ више на телефон само због смрдљиве камере. Ништа ће бити мој следећи телефон јер ми не пада напамет да дајем 500 евра за Шљамсунг и њихов одвратан OS.
Naravno da nećeš, svaštaПиксел сигурно нећу јер ће да ми цркне екран после 6 месеци. А и кошта 1000 евра.