Šta je novo?

"Окретнице-Терминуси" јавног градског превоза

Ovde nije kriva direkcija. Podloge su prenete iz urbanističkog plana. Zaboravih ko je radio isti. Pohvalno je da počnu da sređuju taj Černobil.

"Parkovske površine"!? Ako tamo naprave park to znači da se nastavlja tradicija od 1986 godine u ovom delu grada neracionalnim upravljanjem gradskim građevinskim površinama u Beogradu.

То значи и да дивљи бувљак остаје на свом месту - трајно.

Divlji buvljak zavrsio karjeru kad ode redovni nece imati interesa da prodaju tu

56bf833edabaad7c55fcd8ff2cbc3484.jpg

Postavljen toalet na okretnici linije 43 :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Česma + sapun ?
Pa Branko Kockica nas je učio osnovama higijene.

česma na okretnici
pa dosta im je sto mogu od tog bora, granlicu o gračicu da trljanjem upale vatru :lool:

Šalu na stranu
to je vec bezubrazluk da grad koj obiluje vodom , tačke sa velikim brojem gradjana
su bez vode- ko u Sahari - kao sto su okretnice, frekfentija stajališta, trgovi pa čak parkovi
naročito leti da čovek prosto crkne od žedji
Nama u Bgdu, kad god da su se smenjivali , i uvek dodju neki pustinjski Beduinii
koj su naučili da sve što rade, rade bez vode .... :(

Sramota je što u gradu prave okretnice koje nemaju elementarne uslove za rad. Ako nemaju para za WC što su onda produžavali liniju? Sramota je za grad da centar bude načičkan mobilnim wc-ima kao trajnim rešenjem.

е колико је тај терминус празан. највише путника што сам видео у 27Е/35 када долазе или полазе са терминуса је 2-3. неретко иду и празни

Биће ту путника само да скрате 84, 704, 706 и 707 до тог терминуса.

Nije fer samo Zemunske linije tu da izdvoje ko 13 prase :(
ceo ,,Zelenjak,, i treba tu prebaciti
mada je bolje srušiti te barake od auto servisa i dr. i na njihovm mestu napraviti ogoroman terminus
koj izlazi na obe strane i ka TC Ušće i ka SC
tj. sa te pozicije terminus može da koristi oba mosta i odmah je bolji od Zelenjaka koj koristi jedan

Ja stvarno mislim da nije pametno skraćivati zemunske linije da ne prelaze most. I kako je izabrano da to budu zemunske linije, a ne 71,72,75, 67,68?

Za kada se planira početak radova na spajanju ulice Vladimira Popovića i Bulevara Nikole Tesle?
Mislim da projekat već postoji...

Ne znam da li projekat već postoji , ali znam da su prilikom 3d crteža bloka 18 prikazali i taj deo , sa sve kružnim tokom kod okretnice u bloku 20.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=422665#p422665:1uyxr3n9 je napisao(la):
Stomatolog » 12 Dec 2016 01:48 pm[/url]":1uyxr3n9]Za kada se planira početak radova na spajanju ulice Vladimira Popovića i Bulevara Nikole Tesle?
Mislim da projekat već postoji...
Projekat postoji, mrzi me sada da tražim. Najzad jedno smisleno rešenje da se uradi.

Mislim da bi spajanjem ulice Vladimira Popovića i Bulevara Nikole Tesle taj terminut dobio na značenju i da bi bilo više putnika na njemu.

Zar ovo nije projekat?

file.php

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=422617#p422617:3c45dezo je napisao(la):
Дошљак » 12 Dec 2016 10:31 am[/url]":3c45dezo]Биће ту путника само да скрате 84, 704, 706 и 707 до тог терминуса.
Потпуно је попгрешно те велике терминусе правити на силу, без икаквог централног урбаног садржаја! Сам тај терминус је требао бити или на самом раскршћу Милентија Поповића и Михајла Пупина, или на самом почетку Зорана Ђинђића. Тада, имало би смисла неке линије скратити дотле, а неке продужити до Дорћол Дунавска или Панчевачког моста или Прокопа. Са источне стране исто, нешто скратити нешто продужити.

На Бранковом треба хитно смањити број линија, како би се икако исконтролисали аутобуски конвоји на истом.

I jopet :D
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=422624#p422624:1yppjpbl je napisao(la):
boca-ica » 12 Dec 2016 10:09[/url]":1yppjpbl]Nije fer samo Zemunske linije tu da izdvoje ko 13 prase :(
ceo ,,Zelenjak,, i treba tu prebaciti
mada je bolje srušiti te barake od auto servisa i dr. i na njihovm mestu napraviti ogoroman terminus
koj izlazi na obe strane i ka TC Ušće i ka SC
tj. sa te pozicije terminus može da koristi oba mosta i odmah je bolji od Zelenjaka koj koristi jedan

Tako je Boco, ne damo zemunske linije, skratite 67, 68, 71, 72, 75 pa onda da vidimo. I vratite nam duže zeleno iz pravca Bulevara Nikole Tesle, čisto zato što smo starije naselje. Šalim se za semafor, za linije se ne šalim.

Vrh