Šta je novo?

Ноћни превоз / Noćni prevoz

Ne samo ovde, već i na drugom mestima sam pročitao da ljudi nisu zadovoljni što im linija ne ide direktno od centra do njihovog naselja bez usputnih svraćanja. A da li se iko ikad zapitao koliko bi koštalo da svako naselje ima svoju liniju? I da li su u gradu spremni da toliko para izdvoje? Kol'ko do juče, kada se plaćao prevoz, maltene čitav potez 300 (ovo navodim kao primer jer znam) je jedva imao putnika za minibus, a od kako je postao besplatan, ni solo bus nije bio dovoljan.​

ma ljudi su razmaženi. mnogo mu je da da 150 dinara za jednu vožnju, ali kad je besplatno, odma se guraju. a niko ne razmišlja koliko košta da oni ne moraju da idu kući peške.

Ne samo ovde, već i na drugom mestima sam pročitao da ljudi nisu zadovoljni što im linija ne ide direktno od centra do njihovog naselja bez usputnih svraćanja. A da li se iko ikad zapitao koliko bi koštalo da svako naselje ima svoju liniju? I da li su u gradu spremni da toliko para izdvoje? Kol'ko do juče, kada se plaćao prevoz, maltene čitav potez 300 (ovo navodim kao primer jer znam) je jedva imao putnika za minibus, a od kako je postao besplatan, ni solo bus nije bio dovoljan.​
Haha, isto i na mojoj noćnoj liniji, s kombija na autobus pa i on prepun. Ne znam šta da mislim o činjenici da 150 dinara pravi toliku razliku.

Ja sam pisao još dok je bila naplata gradskog prevoza, da bi bilo dobro da se uvede kategorija mesečne / polumesečne karte koja bi bila nešto skuplja a važila i za noćni prevoz.​

Zna li na kraju neko koji polazak 304N ide do Grocke, onaj u 1.10 ili u 2.30?

Kada se ode na bgprevoz.rs ne pise to..
Mora da se izabere poseban polazak iz padajućeg menija:
1757428437792.png

Zar nije bolja ideja da 302N udje u VML i izadje na lastu do grocke a 304N u mml pa kroz klenak u kaludjericu?

(I da se vrati da se placa nocni - a i dnevni prevoz)

(I da se vrati da se placa nocni - a i dnevni prevoz)
По мени никако, тек сад неће нико плаћати превоз, а камоли кад је била наплата. Знам да не иде, да не може превоз да се одржи на дуге стазе ако је бесплатно, али не можеш очекивати од људи да плаћају.

Bolje ista da naplate nego nista. Trecina ljudi je placalo prevoz. Ovako sve iz budzeta ide.

Vrh