СНСтреЛаст(р)а да будемо прецизнији. Ја нешто очекујем да ће ићи Спринтер с обзиром на поласке али видећемо.405N mozda i bude drzala SNStrela, jer se vodi kao prigradska cim krece sa Slavije, a ne sa Studentskog
Можда и хоће, али са тим једним поласком мање који је на 405Н. Апсолутно се слажем да је морао 560Н јер је доста насељен део до Липовичке шуме.Требаће им 3 дана да дођу до Барајева са овим, зато је морао да се уведе 560Н.
Pitanje za upućenije. Da li iz bloka 42 gde je sada novi BAS , postoji polazak / dolazak međumesnog autobusa nakon ponoći?
Linija za Ripanj bi trebala da bude bas ovakva kakva jeste do glumcevog brda sve drugo nema smisla. Docekali smo je posle dugo godina.Sto se tice Barajeva da se ne ponavljam meni ne smeta sto ide do tamo ,ali mislim da su uskraceni.560N Slavija - Čukarica - Rušanj - Barajevo, a skratiti 56N Trg Republike - Vidikovac - Petlovo brdo
Ili ostaviti 56N kako jeste a produžiti 511N Slavija - Čukarica - Sremčica - Barajevo
Linija za Ripanj, može da produži u Vrčin umesto u Barajevo ili u Ralju/Sopot
Исти случај на Лазаревцу, уводи се 581Е у 23:00 из Лазаревца ткд верујем да ће и он на неку варијанту 581Н. Из Обреновца се уводи у 23:45 и сигурно ће и он на неку варијанту 860Н.На 493 се уводи ноћни полазак у 23:50 из Младеновца, претпостављам да ће то возило касније на неку варијанту 493Н