Šta je novo?

Ноћни превоз / Noćni prevoz

I mislio sam u smislu čudo da nisu napravili fusnotu da noću ne važi zona. Verujem i da jesu, nego još ne znamo dok ne krenu da rade.

405N mozda i bude drzala SNStrela, jer se vodi kao prigradska cim krece sa Slavije, a ne sa Studentskog
СНСтреЛаст(р)а да будемо прецизнији. Ја нешто очекујем да ће ићи Спринтер с обзиром на поласке али видећемо.

Za nas Ripanjce po prilicno je koristan i ovaj jedan polazak ,Sto se tice Barajevaca mislim da njima nece biti toliko korisna ova varijanta ipak veci de urbane sredine ostaje ne pokriven .

Требаће им 3 дана да дођу до Барајева са овим, зато је морао да се уведе 560Н.

Требаће им 3 дана да дођу до Барајева са овим, зато је морао да се уведе 560Н.
Можда и хоће, али са тим једним поласком мање који је на 405Н. Апсолутно се слажем да је морао 560Н јер је доста насељен део до Липовичке шуме.

С обзиром да 581Н сигурно неће свраћати у Барајево и околину, морао је да се уведе, да и Баћевац, Бождаревац и Велики Борак имају ноћни превоз.

Pitanje za upućenije. Da li iz bloka 42 gde je sada novi BAS , postoji polazak / dolazak međumesnog autobusa nakon ponoći?​

Ima nešto. Nisam tražio dalje od ovoga.

Dolasci:

1756312800223.png

Odlasci:

1756314427742.png

Ovo ☝️ je super, barem za ono što je meni potrebno, a vezano za noćni prevoz.​

Nije problem u tri dana jahanja
Tri dana jahanja bi bilo i ibarskom realno postoji odredjena udaljenost od Barajeva do Slavije koja nije mala problem je u pokrivenosti naselja .

Da li bi bilo brze to je jako upitno,ali bi bilo bolje za stanovnike Barajeva to sigurno. I ne samo zbog pokrivenosti naselja vec i zbog pravca kretanja stanovnistva .

Барајевчани гравитирају југозападно-источно, дакле преко Чукарице и Раковице до центра града. Доста њих излази код ОМВ-а на Ибарској и иду даље на 23, 53, 59 или до Жаркова па даље ка центру.

3-4 дана је до примене реорганизовани ноћног превоза, а ми знамо ни 20% од свега тога. Срамота шта раде људи из СЈП-а, не могу да нам доставе информације на време како треба.

Ovo za Barajevo je glupost. Umesto da uvedu nocni 560N Beograd na vodi-Barajevo, da se stiže za pola sata, oni jedu k... bezveze. Ko ce sat ipo da mu putuje preko Ripnja.

560N Slavija - Čukarica - Rušanj - Barajevo, a skratiti 56N Trg Republike - Vidikovac - Petlovo brdo

Ili ostaviti 56N kako jeste a produžiti 511N Slavija - Čukarica - Sremčica - Barajevo

Linija za Ripanj, može da produži u Vrčin umesto u Barajevo ili u Ralju/Sopot

551Н до Моштанице би било добро увести, или нешто да свраћа.

56Н не дирати али обавезно да буде зглобна. Зглоб може да окрене код цркве у Рушњу.

На 493 се уводи ноћни полазак у 23:50 из Младеновца, претпостављам да ће то возило касније на неку варијанту 493Н

560N Slavija - Čukarica - Rušanj - Barajevo, a skratiti 56N Trg Republike - Vidikovac - Petlovo brdo

Ili ostaviti 56N kako jeste a produžiti 511N Slavija - Čukarica - Sremčica - Barajevo

Linija za Ripanj, može da produži u Vrčin umesto u Barajevo ili u Ralju/Sopot
Linija za Ripanj bi trebala da bude bas ovakva kakva jeste do glumcevog brda sve drugo nema smisla. Docekali smo je posle dugo godina.Sto se tice Barajeva da se ne ponavljam meni ne smeta sto ide do tamo ,ali mislim da su uskraceni.
Vrcin treba da ima svoju liniju preko Smederevskog puta i Zaklopace.Sopot takodje svoju liniju Slavija ,avalski put,svracanje mozda u Zuce ,Ripanj uz avalski ,Ralja,Djurinci I Sopot.

На 493 се уводи ноћни полазак у 23:50 из Младеновца, претпостављам да ће то возило касније на неку варијанту 493Н
Исти случај на Лазаревцу, уводи се 581Е у 23:00 из Лазаревца ткд верујем да ће и он на неку варијанту 581Н. Из Обреновца се уводи у 23:45 и сигурно ће и он на неку варијанту 860Н.

Vrh