Šta je novo?

Ко им ово дозволи? (nelegalna, divlja gradnja)

Што, дакле, води на логични закључак да је једино решење диктатура где на власти смеју да буду искључиво аутистични перфекционисти уметници и инжењери са коефицијентом интелигенције већим од 120, преферабилно 130.

Ткз просвећени апсолутисти, што и показује свака економска теорија. Проблем је кад нису тако просвећени, а апсолутисти су и нису глупи...како да их скинеш?

Ткз просвећени апсолутисти, што и показује свака економска теорија. Проблем је кад нису тако просвећени, а апсолутисти су и нису глупи...како да их скинеш?
Најбоље спречити но лечити - или да никад не дођу на власт, или да, можда простије, оду путем неандерталаца

Opština Voždovac se dala u legalizaciju. Nekada divlja improvizovana buvljačka tezga sa prazilukom ispod Pošte polako postaje "legalni" sklepani kiosk montiran od viškova i otpadaka iz nečije štale.
25192644.jpg

Prelepo izgleda, kao i ceo taj kraj.

Nadam se da će ga uključiti u katalog za EXPO.

Dok je neka mirna situacija i ne desava se nista oko bulevara... Pokusavam da nadjem temu gde moze da se prodiskutuje ali mi ova najbliża jer ima mnogo Zvezdaraca..
Kako da se izborimo sa nelegalnom gradnjom na Zvezdari?
Evo saljem sliku objekta, uz sam ulaz na SC Olimp, dozvolu izdala opstina, ali je za 2 etaze prosisao gore. Prijavljivao inspekciji i nista.... Vidim sa druge strane ima prozore koji gledaju pravo na bazen.
IMG_20251009_085409_539.jpg

Dok je neka mirna situacija i ne desava se nista oko bulevara... Pokusavam da nadjem temu gde moze da se prodiskutuje ali mi ova najbliża jer ima mnogo Zvezdaraca..
Kako da se izborimo sa nelegalnom gradnjom na Zvezdari?
Evo saljem sliku objekta, uz sam ulaz na SC Olimp, dozvolu izdala opstina, ali je za 2 etaze prosisao gore. Prijavljivao inspekciji i nista.... Vidim sa druge strane ima prozore koji gledaju pravo na bazen.
Pogledajte prilog 254352
ово је за тему о нелегалној градњи

Но једна фора коју користе је играње дефиницијама па набоду "приземље" од малтене 3 спрата

Opština Voždovac se dala u legalizaciju. Nekada divlja improvizovana buvljačka tezga sa prazilukom ispod Pošte polako postaje "legalni" sklepani kiosk montiran od viškova i otpadaka iz nečije štale.
Pogledajte prilog 254334
Prelepo izgleda, kao i ceo taj kraj.

Nadam se da će ga uključiti u katalog za EXPO.
''Zemunizacija'' Beograda..!
Sećam se 90tih, kako je Zemun izgledao...nije moglo da se prodje trotoarom od raznoraznih ''objekata''..!
Inače, mišljenja sam da trafike, kao takve, nemaju više šta da traže na ulicama-u velikoj većini slučajeva... Masa ovih ''minut'' i sličnih se već uveliko seli u lokale...
A ovaj će koliko do vikenda da ''neki konšija'' odvuče negde..stvarno sramota da ovo prolazi!

Izlaze na teren nakon prijave, ali tek pošto jave svojima da se maknu sa lokacije da mogu da konstatuju da ih nisu zatekli na prijavljenoj lokaciji. :D

Aj vidi da preskocis moje postove sa tvojim glupim komentarima...i tim jos glupljim teorijama zavere

Aj vidi da preskocis moje postove sa tvojim glupim komentarima...i tim jos glupljim teorijama zavere
Па потпуно је управу, тако и раде - знам, јер, јелте, знам човека који је управо радио тај посао. Јако је занимљиво када се саме процедуре користе за корупцију. Нема никог и онда јбг.

Није ни толико црно-бело нити једнострано. Једно је ако потплате инспекцију, друго ако крену да застрашују на свакакве начине

Potvrđujem, ja sam se isto nagledao svega i svačega što se tiče Belemuda.

X puta sam ih gledao kako samo prođu kolima pored mesta gde treba da intervenišu, verovatno da bi GPS uređaj ubeležio da su bili tu. I onda samo produže dalje.

Gledao sam ih i kako piju piće s onima koje bi trebalo da sankcionišu.

Za kraj, gledao sam ih i kako primaju... poklone... A imam i neke dokumentovane materijale na tu temu.

Ali džaba sve, jer to u ovakvoj zemlji ništa ne znači. Ovo je "pa šta??" zemlja.

Inspekcije su maaalo drugačija priča ali na kraju se isto završi - običnog i poštenog građanina ko šiša, a razni bahati i štetočine na kraju odnesu pobedu ili profit.

Vrh