Šta je novo?

Ко им ово дозволи? (nelegalna, divlja gradnja)

A sta je ovaj planirao, da gradi hram Zevsu gore?
Stvarno me zivo zanima sta mora da se krece po toj tikvi od glave koja isplanira ovako nesto.

Jedna od najčešćih termina u javnom govoru poslednjih 5 meseci je nadstrešnica nakon ine tragedije.

Mislim da je trenutak bio da se izartikuliše neki predlog nulte tolerancije na divlju gradnju, jer ovakve stvari ne samo što su odvratne, nego su i opasne, jer samim tim što je divlje niko nije proveravao statiku…

Petra Lekovica - ogradili javni prolaz u prizemlju stambene zgrade koji vodi na plato sa klupicama i lokalima koji je namenjen svim gradjanima.

1000029660.jpg

Pitanje je ko je vlasnik tog prolaza. Može biti da je vlasnik zgrada. Da li taj unutrašnji blok ima druge prilaze i ko je vlasnik parka?

Ima vise prilaza, samo je ovaj ogradjen. Na fotografiji je cak i jedna strana trenutno otvorena, prosli put je sa obe strane bilo zatvoreno i zakljucano.

To su sve bili lokali, ovaj levo lokal (vidi se prozor) je sada ocigledno pretvoren u stan i tu neko zivi pa je zato i ogradio. Pretpostavljam.

Nekada bila kafana i nikakva ograda nije bila

1000029666.jpg

Prolaz vodi ka platou gde su razni lokali pa mi nije bas jasno kako moze da se ogradi

1000029667.jpg

Vrh