Da li neko moze da mi objasni (razjasni) da li ovo smisljeno da se osoba koja prijavi nelegalnu gradnju sludi i odustane od daljeg insistiranja, ili sam ja nesto pobrkao? Prijavio sam nelegalnu gradnju na K. vencu 15.10.24 i dobio odgovor da cu u roku od 15 dana biti obavesten kako je inspektor postupio sa prijavom, a najdalje u roku od 30 dana primanja prijave dobiti konacan odgovora od inspektora sta je sa slucajem. Niko nista ne obavestava i posle nekoliko intervencija sa pitanjem gde je odgovor, 15.11.24 dobijem odgovor da Kontakt centar republickih inspekcija nije nadlezan da da odgovor, nego inspektor koji ce me obavestiti kada se zavrsi postupak (bez datumskog ogranicenja). Za to vreme, svaki investitor moze da sagradi soliter, koji ce posle. naravno, legalizovati, jer je inspekcija nije reagovala na vreme vec je zetkla zavrsen objekat. Da li neko ima iskustvo sa prijavljivanjem ili je ovo vec proveren nacin kako se gradi bez odgovornosti. Znaci pricamo Kosancicevom vencu, u centru grada u zasticenoj zoni!!!, a ne o nekom objektu na periferiji (sto svakako ne umanjuje ovaj problem koji bi trebao da se odnosi na sve!!!.
Pismo: 15.10.24
Pismo 15.11.24