Ovako, ako ste mislili na mene, da ne bude zabune:
Opet lepite etikete. Opet imate iskrivljeno shvatanje demokratije. Po Vama svako ko iznese nešto što Vam se ne dopada, on je protiv Vas, on je ovakav ili onakav. On je nepatvoreno zlo. To što Vi tako poimate demokratiju, je Vaš problem i Vaša stvar.
A ova dvojica što pominju komplekse, naravno ako misle na mene: Neka ujutru, kad uđu u kupatilo (a mogu i svaki put kad uđu u isto) neka se pogledaju u ogledalo. Tamo ćete videti dve osobe koje tresu kompleksi niže/više vrednosti. Niže, jer u samo u gomili atakuju ili ako vam je lakše napadaju. A više, mi smo "elita" samo mi imamo prvo na mišljenje i samo je ono ispravno. Ako neko iznese nešto što nije skladu sa tim, onda u kolektivno etiketiranje. A ovaj kvazi psihijatar, bi mogao da potraži pomoć nekog pravog, iskusnog psihijatra.
P.S.
Ja imam prijatelje iz HR. Oni dolaze kod mene na Zlatibor, ja kod njih u Tučepe ne. Prvo, što nisam mazohitista, a drugo što ne želim da njima pravim probleme. I da, poznajemo tu porodicu od '73. I to na tako čudan način smo se upoznali. Moj otac je služio vojsku u JRM na brodu za vodo snabdevanje. I tako je igrom slučaja snabdevao i Tučepe. Tu je upoznao tu porodicu. I nekih desetak godina kasnije, mi dolazimo da letujemo u hotelu Avala u Tučepima. I otad počinje prijateljstvo naših porodica. I koliko je to prijateljstvo govori i to što su dva člana porodice 94.došle na sahranu moga oca. I sada da završavamo ovu glupost. Uživajte u svom auto šovinizmu, svojim viđenjem demokratije, kulturnim ophođenjem. Niti me znate, niti me poznajete, a donosite vrednosne sudove. Ako, tako treba i samo napred.