Gorstak89 » 10 Feb 2019 12:10 pm[/url]":242tt7fq]aman ljudi pričamo o nekim osnovnim stvarima ne o ne znam čemu. nema veze ko je šta prvi zauzeo. Ti gasiš jednu celu ulicu. Nekad me oduševe forumaši ovde sa skoro pa fašističkim izjavama. mada je bilo i čisto fašističkih na nekim temama.
Znači vaš pogled je ko te j što živiš tu, mi ti sad gasimo sve, a ekonomski nam se ne isplati da ti nadomestimo gubitak nekih sasvim normalnih stvari kao što je normalan pristup tvojoj nepokretnosti? ja znači ne verujem šta sam sve ovde pročitao od nekih ljudi, nekad čak i od onih koje baš poštujem i smatram da su veliki stručnjaci za neke teme.
U gradu koji sve više jedva da ima gsp, ti zatvaraš ulice po centru (ja inače podržavam tu ideju i nemam ništa protiv da je pešačka zona veća, ja šta više volim da pešačim, juče sam ubio 20 km po gradu). Ali ovo.. Onda su za ove ulice oko Kneza stavili i blokade da nikako ne možeš ući vozilom. PA valjda ću se nekada seliti? ili ću kupiti neki novi nameštaj u onoj IKEA
to treba nekako dopremiti. Valjda će nekom nekada pozliti ili mu se nešto zapaliti, gde će ta vozila proći??? Možda ja odem do nekog većeg prodajnog mesta i kupim nešto, i onda treba da teglim sve na ruke jer jbg, odlučili gradski oci i vi takvi da ja ne mogu da dođem vozilom do svoje nepokretnosti radi utovara/istovara? i ko te j, nađi konjušnicu?
e živote!
Koliko god da mrzite automobile, imaćemo mi sve veći problem sa istima upravo zbog takvog razmišljanja.
Ponoviću svoje razmišljanje koje sam ovde već izneo, početkom prošle godine sam počeo da tažim stan za kupovinu pa sam razmatrao neka mesta poput medaka, tamo jedino autom i možeš normalno da se krećeš, a to nije jedino mesto, ima jaku puno džepova po Beogradu gde te samo auto može spasiti. Tako sam se odlučio na kraju da kupim kola. Isto tako ta neka teorija da bi parkinzi pogoršali stvar, zapitajte se koliko automobila na ulici samo kruži u pokušaju da nađe neko mesto.
kad sam rekao sve to, kad nekome nešto uskratiš kao npr slobodu kretanja RED je ako ne i obaveza da mu to nekako nadomestiš, ta garaža bi služila mnogo kome ne samo lokalcima, eno vidi koliko rajićeva ima popunjenih mesta u toku dana.