Za Pocophone nemam para, da imam uzeo bih Mi 9T. Što se tiče Mi 8 Lite smeta mi što je malo stariji i što je prednja kamera bolja od zadnje, kao i baterija od samo 3350 mAh a pored toga je laž da nema ulaz za memorijsku karticu, a i da nema to je velika šteta. Kod Redmi Note 7 kojeg ću na kraju uzeti ima kameru od 12MP veštački dignutu na 48 ali to meni neće smetati jer ga neću koristiti generalno za fotkanje nego za sve pošto Xperiji mora da dođe kraj i promeni vlasnika. Pored toga najviše mi smeta veličina ekrana kod svih telefona. Umesto da se svi nekako ograniče na 5,5 inča oni prave telefone sa 6,3 koliki je Note 7 do Mi Mix 2 koji ima ekran od skoro 7 znači televizor. U pitanju je najnoviji model Redmija tako da ne bi trebalo da ima problem ali moraću da ga uzmem na rate kod nekog od ovih naših, najverovatnije Gigatron, pa sam hteo da pitam jel mogu da platim više rata odjednom kada zaradim kintu? Jeste da ću proći skuplje ali imam neki cilj i ne mogu da sačekam prvu platu kad se zaposlim moraju i te pare da idu na nešto.
Znam da je tekst konfuzan al šta da se radi.