Не зову нас за џабе дивљи запад, а ван црне хронике никада се у медијима не појављујемо..
Директоре молим те уклони линк, не могу да ти опишем колико ме је Блиц изнервирао њиме. Грки је био предобар човек, нико у Заклопачи није имао шта лоше да каже о њему. Подигао је кредит не би ли му тај смрдљивко увезао багер, што се на крају није десило. Колики је Влада смрад показује чињеница да је као прво убио брата од стрица, а затим га бацио поред пута на депонију. Једино тачно у целом том тексту јесте да га чека линч. Имао је срећу па је се предао, не би лепо прошао у супротном. Лик је убио најбољег човека у овом проклетом и смрдљивом месту, не могу да вам опишем ту тугу. Смрдљивко није био баш богат, али имао је толико. Прочитајте друге чланке, једине особе које су рекле нешто лоше за њега су владин брат који је у мутним пословима и отац, који је робијао. И сто посто му је неко од њих двојице помогао, Грки није клинац да он може сам да га однесе. Углавном ужас, сутра ће на сахрани бити страшно. Грки је био толико добар човек, да бих више волео да је мени сутра сахрана..