Šta je novo?

Енергопројект / Блок 24 - Бежанијска коса, М3-3

Sobna i ulazna vrata su očajna i treba ih promeniti odmah ukoliko računate na tišinu. Što se tiče izolacije između stanova mislim da je ok, komšije sa strane ne čujemo uopšte mada se iznad nas još nisu uselili.
za 3520 evra koliko traze po kvadratu ovo je ne sme da bude ali ovo je Srbija....

Da li ste zadovoljni sa drugim stvarima poput parketa, prozora, plocica itd ?

za 3520 evra koliko traze po kvadratu ovo je ne sme da bude ali ovo je Srbija....

Da li ste zadovoljni sa drugim stvarima poput parketa, prozora, plocica itd ?
Da, u Beogradu je postalo da je kupovina novogradnje faktički kupovina novije starogradnje gde treba uraditi manje popravke po useljenju.
Generalno sam zadovoljan, ali ima i nezadovoljnih komšija.
Zgrade ovog tipa se neće više graditi u Beogradu, čudi me da su i ovde. Mali broj stanova, niska spratnost, parkinzi, parkovi, povezanost na autoputeve, mi smo odavno još pre gradnje merkali i čekali ovaj projekat, za porodice je stvarno super i uživamo. Mi smo doduše prošli dosta jeftinije jer smo bili prvi, 2705e kvadrat plus smo izdejstvovali i kablove za parking mesta za autopunjače, imali i izmene u stanu tokom gradnje.
Eventualno u slučaju izbora, možda je bolje uzeti stan u bloku B, mislim da otezu malo sa radovima u A.

Vrh