Šta je novo?

Дисплеји на возилима градског превоза

31 za "Trg Studentski :ROFLMAO:
1000014929.jpg

čini mi se da su i na solaćima gspovim počeli da ispisuju oba terminusa odjednom, kao što se vrte na nišovim zglobovima ili LDMovim solaćima.

Oduvek je tako bilo na solo BMC-ovima. Tako su podešeni polaris displeji od početka.

Bilo je to i pre na zglobnim BMCovima na 52 i 56 i na Solacu na 85 dok je vozio skraceno do Pohorske.

Ako se misli na Solaris onda ne znam za to. Novatronic displeji koji su na zglobnim BMC-ovima, Solarisima i Higerima imaju ukodirano svaki smer zasebno.

ne znam, ali nekako je drugacije nego ranije. mislim da su malo smanjili onaj razmak na kraju ili promenili nešto, drugačije mi deluje donekle...

To da zabode unutrašnji displej zna – 27 je jednom zabo kod Tehničkih fakulteta, a išao je iz Mirijeva tek. 🤣

Zašto na Slaviji kod hotela na stanici 47,48, kao i 33, tramvaja itd nema displeja?
Isto na još nekim bitnim lokacijama širom grada, a na gomili nebitnih malih ima?

Nije to ništa. Juče videh na 48 displej na kome se preko cele površine ispisuje samo gornji deo slova. Pokušao sam da ga fotografišem, ali mi je u kadar uletelo drugo vozilo, a popravnog nije bilo, jer je 48 već otišao.​

Nije to ništa. Juče videh na 48 displej na kome se preko cele površine ispisuje samo gornji deo slova. Pokušao sam da ga fotografišem, ali mi je u kadar uletelo drugo vozilo, a popravnog nije bilo, jer je 48 već otišao.​
Koliko sam shvatio to je fabrički displej kodiran na drugi softver.

3575,3562, 3599 i 3608 nemaju nijedan funkcionalan displej.

kosmajeve higere (samo sa 27E bar 2) ne mogu ni da popamtim.

Vrh