Šta je novo?

Дечији вртић на Бежанијској коси (Грчка улица)

Па, комшију нисам баш у детаље питао, личило би на полицијско ислеђивање :cool: .

Вучко, нисам те најбоље разумео кад кажеш "Posebno ako bude jos preprecivanja tog parkiranja u rupi pa ventilacija i zastita od pozara postane problem." На чега си мислио конкретно ?

То "препречивање", ако сам ту реч добро "превео" са гајеве латинице (пиши бре ћирилицом), ће бити још евентуално над она три паркинг места која су у истој равни са већ постављеном платформом за башту. Ту је вентилација иначе природна, тако да нема никаквих проблема око неког евентуалног пожара ! Сам улаз у подземне гараже је између ових паркинг места.

Gago, evo upravo bijem bitku da mi dete prime u vrtic, nadam se uspehu. Vrticem sam prezdovoljan, samo da ubacim malog jer to mi je prakticno ispred kuce.

Sto se tice kafica Olimp, mislim da ovo sto je komsa uradio moze da prodje, cak mi se i svidja. Lepo je natkrio nekoliko parking mesta, sve montazno, napravio terasu sa suncobranima. Mora malo da pojaca kvalitet kafe, ne moze Hausbrandt vise da prodje, samo lavazza, illy i slicno. Lepo se dosetio za bastu i trba mu cestitati na ideji. S te strane objekat bi prakticno bio mrtav, sa jednim prolazom, koga niko ziv ne bi koristio ni za sta.

Nepopravljivi optimista":1l860b8h je napisao(la):
Moze neka fotka komlet zavrsenog vrtica ili da biciklam u tom pravcu:)

Непоправљиви оптимисто, нисам могао раније, али ево најновијих слика новог вртића са Бежанијске косе:

Гага":1vclzjmi je napisao(la):
Nepopravljivi optimista":1vclzjmi je napisao(la):
Moze neka fotka komlet zavrsenog vrtica ili da biciklam u tom pravcu:)

Непоправљиви оптимисто, нисам могао раније, али ево најновијих слика новог вртића са Бежанијске косе:

Prelep objekat. Hvala Gaga!

Lep objekat zaista. Josh kada neko drvo izraste, bice savrsheno. Mozda ce jednog dana bash tu moja deca ici.

Vrh