Jedan deo mašina ide u Šimanovce a jedan deo proizvodnje će biti kupljen nov.Zar nije bila priča kako se fabrika u martu 2025. seli u Šimanovce?
Sećam se da je neko pisao kako je na parceli do postojećeg planirano novo groblje (neka veza sa postojećim) i da su svi imovinsko-pravni odnosi rešeni. Taj deo toliko koči saobraćaj da se gužve stvaraju još u dr I.Ribara.
Vidim. Navedi mi pet zgrada koje se greju na gas. Budalastina. Samo da se izvuce neka kinta, a unjsti nesto retko ok odradjeno pre 15-20 godina.Gasifikuju se i zgrade, ništa se ne brini…
Na Banovom brdu ih ima koliko ti treba. Samo kažem da se radi i to. Nema potrebe za ovim nervoznim odvovorima.Vidim. Navedi mi pet zgrada koje se greju na gas. Budalastina. Samo da se izvuce neka kinta, a unjsti nesto retko ok odradjeno pre 15-20 godina.
Bolje da su kanalizaciju uradili niz tu ulicu i na kruznom toku, nego sto provlace gas.
U pravu ste. Nego mi zao sto ce da raskopavaju ulicu, a retko ko ce se na gas prikljuciti. Pretpostavljam da su imali priliku i na toplovod kada je radjena Vojvodjanska, ali nisu ni to. Vole ljudi da loze. Ne znam ni da li su pri projektovanju predvideli kuce na parnoj strani ili zgrade. Jer se struktura ubrzano menja.Na Banovom brdu ih ima koliko ti treba. Samo kažem da se radi i to. Nema potrebe za ovim nervoznim odvovorima.
Da ne ulazim salje u offtopic, kao što napisa Gaga, ima posebna tema o gasifikaciji.