Нема назад али има напред - булдожерфирер не дискриминише!На жалост, хала ј започета на погрешном месту те 2007 и сад нема назад. А могла је да се изгради на ливади поред стадиона ФК Дунавац и то би онда била једна фина целина, а ова ливада поред Дунава да се далеко боље икористи, али није било памети.
Не знам за то, али ми делује као небулоза. Не може наш председник било шта да дозволи будући да једна општина законски не може да финансира радове на другој, сем ако није у питању донација.@stf Да ли је тачна информација да се очекује асфалтирање Пролетерске улице у Дражњу и самим тим спајање општина Сопот и Гроцка али од стране ГО Сопот,тачније да је председник дао њима дозволу да споје тих 500-600 метара колико је неасфалтирано
С обзиром да је Херојска једно време била обустављена за саобраћај због радова на водоводу,вероватно да даНе знам за то, али ми делује као небулоза. Не може наш председник било шта да дозволи будући да једна општина законски не може да финансира радове на другој, сем ако није у питању донација.
Пре ће бити да ће то да асфалтира извођач радова на водоводу (ако том улицом пролази Макиш), будући да су до сада асфалтирали све улице којима су провлачили водовод без обзира што раније нису имале асфалт. Чак су асфалтирали и путеве кроз њиве до изграђених резервоара.