direktor":3hchdkve je napisao(la):
Nevidm sta ti tu nije jasno opet ponavljam kao poreski obaveznik mozes da se zalis institucijama koje placas. Pa se malo aktiviraj oko sredine u kojoj zivis .Od svega na forumu tebi je za oko zapao pravopis
Nije mi jasno da li su više instance rekle da je pravilno ispisati ŠumadiNska, ne vidim šta tebi nije jasno u ovoj rečenici, zaista direktore naš.
Upravo je ovako kako je @Igor shvatio. Svaka čast svakom ko se volonterski angažuje oko bilo čega, pogotovo u jednoj ovako osiromašenoj zemlji. Ja pojma nisam imao da je to radio bilo ko volonterski. Pretpostavljao sam da je to urađeno od strane GSB, ili opštinskih komunalnih službi (što bi trebalo da bude slučaj da smo normalno društvo - a nismo). Međutim, to što je to urađeno volonterski (na čemu još jednom čestitam), ili to što je u tome učestvovala vaša malenkost, ne menja ništa na stvari! Bezmalo u centru Grocke, sedišta čitave jedne ogromne gradske opštine (i to ne bilo kog grada, već prestonice), preko puta ogromne osnovne škole, na stajalištu gde veliki broj dece (koja su nam ionako funkcionalno poprilično nepismena) čeka prevoz, nadležne službe ispišu naziv stajališta - nepravilno i nepismeno! Izvini molim te, ali mene bi manje bilo sramota kada bih izveo nekog prijatelja u šetnju recimo, da tu uopšte nema stajališta, nego da on vidi onakav natpis. Ti to shvati kako god želiš, tvoje pravo, međutim nikakve loše pomisli nisam imao, niti je to imalo veze sa bilo kim lično, ali ako se nešto radi (bilo to i volonterski), treba da se uradi kako treba do samog kraja. Ovde to nije slučaj i ja sam na to ukazao (pogotovo što sam pretpostavio da su to uradili komunalci koji to ne rade za dž, ponavljam) i to je to. Ako je to tebe lično pogodilo ja ti se ovom prilikom izvinjavam, nije mi to bila namera. I da remiziram, što bi kazo Šojić - bolje je skinuti onaj natpis, ako se već ne može iz birokratskih razloga ispraviti u PRAVILAN. Pozdrav ekipi.