Ja kad god prodjem tuda, mislim kako ta fontana nikako da se dovede u red...a omiljena mi jer me podseca na detinjstvo i kad smo kao deca leti tu trcali da pijemo vodu a fontana je bila visoka za nas da dohvatimo cesmu..itd.. a plus je imala za nas decu fascinantan oblik...
Font.je uvek izvrljana a bas bi se mogla ocistiti..elem, svidja mi se tvoj predlog...
..ja bih isto neku statuu tu postavila ali samo ako bi se okolina sredila..tj.ne mogu da stoje reklame za maxi dole prodavnicu, frizera i sta vec i da se vide ti krovici kod klupa...ja bih neku statuu zene tu postavila i male fontanice, ili kao neki izvor oko nje...nove ploce oko fontane naravno, i par klupa pored i to je to...nista vise..znaci samo umesto fonatne, jedno 2m visoka statua i te ploce mogu da idu po nijansama boja oko statue tj.kao neka rolna a u sredini figura...tako bi trg izgledao veci a nije..i bilo bi dosta fikusirano na statuu.
Elem, ne volim da o tome pricam dalje jer ne volim da se udubim u nesto sto nije moguce.