Šta je novo?

Војводе Степе

Ovo je tako gangulisticko resenje da ga i ocekujem

A ja se ne sećam da je zabranjen uvoz E3 i E4 vozila🤔

Priče jeste bilo ali nisam siguran da je to stupilo na snagu

није, јер волимо ђубрад да (у)возимо више него 'леба да једемо. да се ја питам, забранио бих увоз путничких возила са мање од Е6, регистрацију мање од Е5. за комерцијална возила, камионе и аутобусе све мање од Е5 бих забранио

Ček, oni hoće rekonstruisanu ulicu ponovo da rekonstruišu?​

Који "они", прочитај текст, то је рубрика фазон писма читалаца, предлаже човек, неке интерне саобраћајнице на местима где су зграде увучене у последњих 20 година.
Тачније потписао се као Здравко Здравковић, архитекта.
Пре тога Љубиша Станојевић, дипл. грађ. инж. Београд, пише да би увео једносмеран саобраћај у смеру ка Трошарини, итд..

Pa iskreno od njih me ne bi nista cudilo. Ali da to urade sto pre da zatvore celu ulicu kao i ceo grad sto je zatvoren i da se radi jedno 2 godine ulica ali da nam svima podele kuku ili motiku da imamo kad krenemo napolje :D

Који "они", прочитај текст, то је рубрика фазон писма читалаца, предлаже човек, неке интерне саобраћајнице на местима где су зграде увучене у последњих 20 година.
Тачније потписао се као Здравко Здравковић, архитекта.
Пре тога Љубиша Станојевић, дипл. грађ. инж. Београд, пише да би увео једносмеран саобраћај у смеру ка Трошарини, итд..

S obzirom da nam je često NJUZ.net stvarnost, nisam očekivao da je zaista tako ovog puta, pa nisam ni čitao članak na originalnom sajtu, nego ono što je vidljivo na forumu.​

Kakvi id***. Dobro nisu ovo uzeli da rade paralelno sa radovima u Kumodraškoj.

Аман нема никакве реконструкције, то је неки читалац предложио само, како каже некакве интерне саобраћајнице на местима где су увучене зграде, чита ли ико постове..

A ček, Vožde, ako ja na drugoj temi nedavno napišem da sam čuo sumnjive stvari po pitanju Vojvode Stepe (tramvaj), a onda usledi kampanja kao u 'Odjeci i reagovanja' osamdesetih u istim novinama, šta treba da pomislim?

Meni ne deleluje da ima prostora da se celom dužinom proširi Teodora Drajzera na 3 trake, pa eto plan za tako nešto je već krenuo da se realizuje.​

Да, Драјзерова и Војводе Степе су баш за поређење..

Screenshot (4244).png
Screenshot (4245).png

A ček, Vožde, ako ja na drugoj temi nedavno napišem da sam čuo sumnjive stvari po pitanju Vojvode Stepe (tramvaj), a onda usledi kampanja kao u 'Odjeci i reagovanja' osamdesetih u istim novinama, šta treba da pomislim?

Нисам испратио о чему се ради (не мислим на Политику).

A ništa. BIO4 kampus traži bolji put, tramvaj smeta, nabave se dvosmerni da mogu da okreću na Autokomandi pre kružnog toka...

Једино што ми се чини логичним је да се проширења искористе за потребе зграда које захвата то проширење..

Screenshot (4246).png

Мада, овде би било и дуже, јер се сада прави зграда на месту ових уџерица доле до Максија.

A ništa. BIO4 kampus traži bolji put, tramvaj smeta, nabave se dvosmerni da mogu da okreću na Autokomandi pre kružnog toka...
А, они одозго ће летећим таксијем, па "добро јутро чаршијо на све четри стране"..

Уосталом, нека им продуже Пеков булевар до аутопута..

Аман нема никакве реконструкције, то је неки читалац предложио само, како каже некакве интерне саобраћајнице на местима где су увучене зграде, чита ли ико постове..
Samo kažem da ionako ima previše radova u tom kraju. Nisam pominjao ni rekonstrukciju ni interne saobraćajnice. Ne budi nervozan

Da najbolje da i onako uske trotoare u VS još suze da ubace nove trake, umesto da se oslobođeni prostor na mestu novih uvučenih zgrada preuredi u trotoare+drovrede (umesto parkinga trenutno). A za BIO4 najosnovnije bi bilo da prošire gornji deo VS nakon Trošarine i da produže tramvaje, naravno i da završe SMT od Trošarine barem do Laste. Za BIO4 kampus je još bolja veza Peka Dapčevića-Nova Kumodraška pa na proširenu Dušanovačku petlju. Umesto da se izgradi nezavršena infrastruktura opet se vrte priče o nekakvim budževinama na postojećoj.

Слажем се да се радови морају усклађивати. Али реч је била само о предлогу приљежног суграђанина, не о званичној најави.
Нити има могућности, нити средстава за ширење улице целом дужином.

Једино што ми се чини логичним је да се проширења искористе за потребе зграда које захвата то проширење..

Pogledajte prilog 216031

Мада, овде би било и дуже, јер се сада прави зграда на месту ових уџерица доле до Максија.
Jedna od ove 3 zgrade(mislim ova u sredini ima garazu podzemnu). Trotoari su kriminalno uski jos kad se neko parkira onda ides ili preko automobila ili po sred ulice ako ne mozes zbog ograde da zaobidjes kola na trotoaru. Iskreno jedva se mimoidju dve osobe na trotoarima kroz Vojvode Stepe i to samo ako nema automobila parkiranog. Al "cuti dobro je dok ima trotoar".

Vrh