Šta je novo?

Безистан

Можда да се уклони потпуно, овако отежава одржавање манифестација

Fontana u okviru bezistana je rekonstrusana i ona se neće dirati kad se jednog dana bude radio prolaz

20240314_202110.jpg

Zašto se bezistan zove baš tako?
Zato što prvo ide "Beži, zgaziće te auto" , a odmah nakon toga sledi "Stani, dolazi ti auto u susret". ;)

Kako će taj plafon da se spusti na zemlju pitanje je trenutka
skoro sam prolazio cumicem, ne znam kako da objasnim prilaz, to je onaj iz podzemnog prolaza koji je pored tunela sa strane ka nbgd. odvalio se deo plafona,odmah pored, kruzne stepenice su oblepljene trakom jer se urusio deo tih stepenica. pakao. ploce isto raspad.

skoro sam prolazio cumicem, ne znam kako da objasnim prilaz, to je onaj iz podzemnog prolaza koji je pored tunela sa strane ka nbgd. odvalio se deo plafona,odmah pored, kruzne stepenice su oblepljene trakom jer se urusio deo tih stepenica. pakao. ploce isto raspad.
Pa to su sve privatni lokali. Ako oni sami neće da održavaju svoje stepenice možda i najabolje da se samo uruši sve…

Prvo, nisam saglasan da je rekonstrukcija Trga NP nepotrebna, drugo je pitanje kako je zamišljena i koliko je plaćena.
Ovo što se Bezistan obilazi godinama je očito stvar dila Zvonka V. i večite vlasti Srbije i Beograda.

Није то буквално црно, прочитај у пројекту шта представља.

Vrh