Moguće, nisam stručan pa ne znam koja količina je ok za naše potrebe (trenutne i u perspektivi).25 komada nije mala serija.
https://rtv.rs/sr_lat/drustvo/ilic-nisam-znao-sa-vagone_193323.htmlПрви пут чујем за ово, каква је била прича са МИН Локомотивом, вагонком и специјалним возилима у целом случају, видим помињу се?
Ako misliš na ovo iznad brzinomera to je PZB,auto stop uređaj.@mvbg1 Znas li mozda koje je ovo sokocalo od uredjaja ? U pitanju je DB 01 202,snimak je iz 2016. Pogledajte prilog 239764godine,
Pozdrav, ako ti i dalje treba mogu da prosledim strucnim ljudima iz IZS koji su verovatno radili na tome?Pozdrav svima, imam problem pa ako neko moze da pomogne hvala unapred.
Radi se o testu nekom iz oblasti zeleznice tj maturskom ispitu, konkretno rezimi rada u ETCS sistemu, problem je sto odgovore vrv moze da da neko ko je imao blizak susret sa istim (ili postoji neka knjiga za koju ne znam)...
Na slikama ima pitanja pa ako neko zna odgovore ruke mu se pozlatile!
Pogledajte prilog 240632 Pogledajte prilog 240633
Pa iskreno treba, maturski je za 10 dana a ja nemam odgovore na ta 15ak pitanja sto sam prosledio... (ako to moze da se izvede naravno, nista na silu)Pozdrav, ako ti i dalje treba mogu da prosledim strucnim ljudima iz IZS koji su verovatno radili na tome?
Nije drugačiji su bočni prozori mozda su republička motorna kolaDa li neko zna šta je ovo u Rajlovcu (Sarajevo)? Nemoguće da je JŽ 811 jer mi deluje zaobljeno na oba kraja.
Pogledajte prilog 242395
Link za video:
Edit: JŽ 813?
Pogledajte prilog 242397