Slanje mejlova ne ide baš tako, pročitaj SMTP.Ово је честа ствар у свим апликацијама које користе интернет (two generals problem) и временом се увек разреши. У принципу треба да се пошаље порука и да се прими потврда да је порука послата, а то некада не успе због неких проблема у мрежи па се поновним слањима и то разреши.
Ткд то, за разлику од тога што нису могли да ставе оба писма у употребу, можда и није до њих.
Pa nije baš standardna. Ako se neko vozi svakih 5 dana na toj relaciji to sam ja i upravo sam napisao koliko me sećanje daleko seže, kad me je posl. put neko pitao...
Ovo je normalna procedura da. Potrebno je i regulisati. Mehanička regulacija koloseka. Sve bi moglo da pokaže vagon za merenje. Pruga može biti zakrivljena za +-mm. Ako se i dalje trese nakon brušenja, onda je problem pruge veći.Pa bila je skoro bruslica. Neko je postavio sliku nje kada je bila u Karlovcima.
Kada se prave stajališta na prugama preko 160km/h, pravi se ograda i kapije koje se otvaraju i zatvaraju sa vratima voza. Prave se u odnosu na određeni tip voza. U društvima koja za razliku od Srbije imaju minimum ekonomske pameti na pozicijama odlučivanja, to je pitanje ekonomske isplativosti.Ne pričam o ukidanju STANICE Čortanovci već o predizbornoj gluposti kakvu su izmislili a zove se stajalište Čortanovci.
Ne da je glupost ,nego glupost na treći!!!
Onda je Soko istrošio točkove. Zna se šta onda treba da se uradi. Na strug. Da li SV uopšte "okreće" Sokote?Трешњава не мора бити због пруге, може бити и због огибљења гарнитуре/локомотиве/вагона, као нпр. овде:
Zašto je 413/417? Je li to ona što je dugo stajala slupana u TPS Zemun?Na tenderu za opravku EMV 413/417-033/034 pobedila je ILV PU d.o.o. Beograd-Vračar, u zajedničkoj ponudi sa Stadler Magyaroszag Vasuti Karbantarto Kft iz Mađarske. Dakle, ova garnitura će takođe ići u Mađrasku na opravku.
Odakle ti ovo?Druga cifra 1, označava broj pogonskih osovina (jedna motorna kola na FLIRT-u imaju 1 pogonsku osovinu).
Druga cifra 1, označava broj pogonskih osovina (jedna motorna kola na FLIRT-u imaju 1 pogonsku osovinu).
осма цифра, ако је 0, 1, 2 или 3 означава разне врсте моторних возила
Kod motornih kola, prvi broj, u ovom slučaju 4, označava da se radi o električnom motornom vozu koji radi na monofaznoj struji od 25kV, 50 Hz.