sergio-m
Higher intermediate
30 min od beograda ( zemun ) do novog sada ( petrovaradin )
Prvo,to si napisao tim tonom kao da su najblaže rečeno polupali i tauruse i KISS,dva puta.Ja nisam rekao da je strašno, ti si to rekao. Međutim, koliko god nije strašno, jako je opasno ako se ne može obezbediti da se strani objekti i bića ne nalaze na pruzi. Pritom ovo se desilo već tokom faze testiranja. Morali bi da obezbede prugu bolje.
Odlicni, najbolja kupovina do sad.
Prvo,to si napisao tim tonom kao da su najblaže rečeno polupali i tauruse i KISS,dva puta.
Drugo,zar stvarno misliš da je moguće hermetički zatvoriti celu prugu?
Budi malo realan u svojoj potrebi da mračiš na svaku stavku oko železnice.
Odlicni, najbolja kupovina do sad.
@WLABmz
A sta je moglo da se kupi za te pare u mnogo vecim kolicinama umesto Flirta Kissa i Vectrona a da je jednako kvalitetno?
I onda mora da se uradi manevra otkačivanja lokomotive svaki put za promenu smera.5 Vectrona za 200 km/h i 25 novih vagona za 200 km/h bi koštali otprilike isto. To je 5 kompozicija za 200 km/h istog kapaciteta kao KISS umesto 3 KISS-a. A ako se spustimo na 160 km/h, onda je već višestruko više moglo da se kupi...
Lupaš kao otvoren prozor po običaju.Nije moguće hermetički zatvoriti prugu, ali je moguće sprečiti da se pas nađe na pruzi jer je neko ukrao ogradu, tako što će se sprečiti da taj neko ukrade ogradu.
I onda mora da se uradi manevra otkačivanja lokomotive svaki put za promenu smera.
Ma mi smo balkanci, tesko bi tu pomoglo i minsko polje... Mi se jos uvek junacimo da ne vezujemo pojas, a da ne pominjem ostalo...Treba pustiti struju i u ogradu.
Ovo si bukvalno rekao kao da je njih 10 poubijano na pruzi ili da se voz raspao u paramparčad.Stvarno stanje železnice u Srbiji, hteli to neki ili ne. Čuo sam i za neke događaje na testiranju KISS-a. Pročuće se verovatno vrlo brzo...
Polako kreće neminovno. Između dve Pazove ukraden deo ograde, pas se našao na pruzi. Epilog - pas mrtav, oštećenje na skupoj igračci i pre nego što su prvi putnici seli u nju.
Polako kreće neminovno. Između dve Pazove ukraden deo ograde, pas se našao na pruzi. Epilog - pas mrtav, oštećenje na skupoj igračci i pre nego što su prvi putnici seli u nju:
Pogledajte prilog 126708
Lupaš kao otvoren prozor po običaju.
Po Nemačkoj i Španiji se na HS prugama naletalo na mnogo veće životinje nego što je jedan pas pa se niko nije javio da pravi senzaciju od toga.
Podsećaš me na ove ružičaste tabloide života mi.
Moram da te razocaram.. nemas potpunu informaciju. To ti govori lik koji je vozio Kiss
Ovo si bukvalno rekao kao da je njih 10 poubijano na pruzi ili da se voz raspao u paramparčad.
Razumem odakle potiče sve to nezadovoljstvo, ali ne moraš svaku stvar da iskažeš ovde. Korisno je imati i kritikujuću stranu, ali ti bukvalno ništa ne govoriš osim kritike, koja je na nekim mestima i neosnovana.
Ti voziš Kiss?Moram da te razocaram.. nemas potpunu informaciju. To ti govori lik koji je vozio Kiss
Samo na probama sa DBST zbog poznavanja etcs-a L2Ti voziš Kiss?
Ne znam, to pitaj nekog iz infre.Svaka čast.
Htedoh da pitam zasto nisu radjene probne voznje na Vmax 220?
buuurnnnMoram da te razocaram.. nemas potpunu informaciju. To ti govori lik koji je vozio Kiss