Направити зграду у стилу типичне војвођанске железничке станице. Лепше би било.Meni slike stanice, sad i pre, već bude jako negativna osećanja, tako da sam mišljenja da bi trebalo srušiti stanicu i izgraditi novu, a u nekom obliku postaviti nekakav spomenik ili nešto slično čime će se odati pošta žrtvama. Meni je ovo već stanica korupcije i kriminala, bezobzirnosti i zločina.
Ne znam u koji te živac ubolo, ali svakako je normalno poverovati u vest koja se savršeno uklapa u kontekst trenutka. Volim železnicu i sve najbolje joj želim, ali malo više volim svoju glavu na ramenima.Stvarno neverovatno. Ako je nešto negativno, to se apriori uzima kao tačno, tako da čak i ljudi na ovom forumu (koji bi u principu trebalo da vole železnicu i malo se dublje zanimaju za ju) nasedaju na to.
2. Neko je pominjao da se sve iseljava iz stanice i da je skretnica zaključanaPosle nadstrešnice niko neće da muti, čak ni Elektrodistribucija. što je dobro.
Samo se postavljaju pitanja:
1. ako infra nije pribavila sva dokumenta do sada, to znači da u slučaju da je bila puštena pruga isto do sada ne bi pribavili a onda bi ili bili isključeni ili bi bili na privremenom priključku i kršili zakon
2. piše i žel ztanica Novi sad da je isključena. Da li to znači da je i pruga za ranžirnu blokirana
3. da li je ižel stanica Subotica isključna koja je deo ove brze pruge a onda šta je sa vozom za Segedin
...
Пројекат промашај од идеје у старту.Dekonstrukcija brze pruge u toku.
Da li postoji neki render kako će izgledati?Pri dnu fotografije sa aerodroma NT se mogu videti radovi na izgradnji buduce zeleznicke stance i lokacija neposredno pored parkinga. E sad dali ce trebati I dalje taxi od terminala do stance I kako ce oni to povezati jednog dana, bolje I da ne komentarisem.
Pri dnu fotografije sa aerodroma NT se mogu videti radovi na izgradnji buduce zeleznicke stance i lokacija neposredno pored parkinga. E sad dali ce trebati I dalje taxi od terminala do stance I kako ce oni to povezati jednog dana, bolje I da ne komentarisem.
Pogledajte prilog 234753
Ima li u ovoj zemlji bilo kakvog plana?Koliko vidim, stanicu rade tačno na mestu gde je veza s planiranom budućom pistom