Nema razloga jer su sva objavljena dokumenta trebalo i inače da budu objavljena - od strane nadležnih.Одакле недељнику Време записници са саслушања? Да ли сте свесни да ће ова вероватна подметачина службе преко корисних идиота (у најбољем случају идиота, лично мислим одувек чланова удбе) из Времена бити основ за скидање одговорности са целокупног државног апарата и власти?!
Брате сабери два и два. После овога иде наратив: Весић и режим мучки преварени фалсификовањем докумената на основу којих је станица пуштена у приовремени рад. Сасвим згодно она Хуљина Димоски пријавила фалсификовање, наравно после трагедије.
Ovaj napad na Vreme je jadan najblaze receno... Sve ovo sto se desava smo ocekivali. Studenti su u blokadi preko 3 meseca bas zbog toga sto je SNS narkomafija zauzela sve institucije a tebi je krivo jedno Vreme...Ето ти.
А Време је, јелте дошло у посед наводно фалсификованог документа и добило је транскрипт саслушња?! То им пало с неба претпостављам?
Но, издајници из Времена ме не занимају. Оно што ће се даље дешавати јесте урушавање поступака против то мало окривљених политичара. Институције не могу да прораде док су пуне режимског талога.
Јасно је куда ово иде. Или ми или они.
Istina je da je ova tema skroz preplavljena vestima o padu nadstresnice i sada se pretvorila u spansku seriju o istrazi, sudjenju, obrtima raznoraznim i toliko ocekivanim hapsenjima + raznorazne gradjevinske analize o kolapsologiji.@Igor Razmotrite da pad nadstrešnice u Novom Sadu dobije posebnu temu. Osim meni, mislim da i mnogima koje zanimaju železnice nisu tako zanimljive teme stručne i nestručne visokogradnje. Razumem da mnogima nije interesantna nikogradnja, koja onih poput mene više zanima, a zato postoje i teme.
Znači ove pruge ka Nišu u prekidu