Šta su sada zmije problem. Životinjica kao i svaka druga...
И то практично без да је потребно очитавање дијаграма мерења.Merna kola odradila svoj zadatak - dokazala da sa kolosekom nešto nije u redu.
A zasto ne bi u oba slucaja?Па или ће да кошта док се ради пруга или кад се раде путеви.
Mislim da trenutno nemamo domaću firmu ili konzorcijum koji bi ovim tempom mogao sam da iznese ovaj projekat.Једино ми је жао што то није радила наша фирма или неки конзорцијум
Nema to veze sa kreditima. Jednostavno,naše velike firme su marginalizovane i devastirane do neprepoznatljivosti u zadnjih četvrt veka. Pa i da im se dodele ovakvi poslovi ne bi mogle ništa da urade.Niti cemo ikad imati ako budemo ovako uzimali kredite/dodeljivali poslove
Па у општем збиру наравно да ће коштати исто (ако би се гледло по цени коштања обејкта). Али би буџети били разни.A zasto ne bi u oba slucaja?
На нивоу свог времена. Како технолгоија данашњице може и по нашем избору. Такво нешто није прерогатива ни Немачке ни Француске, много где постоји.
Pogledajte prilog 198978
Ne znam dal da mi bude drago što će kiša malo da spere štroku koju infra profesionalno ignoriše, ili da mi bude žao što pri svakoj malo jačoj kiši prokišnjava jedna od najfrektventijih stanica u Srbiji..
@dveipola
A ti si inače video kako izgledaju brze pruge u francuskoj i nemačkoj pa znaš koliko je nešto kvalitetno i na kom nivou.
Da si ti meni živ i zdrav ja sam pored jedne takve brze pruge živeo 29 godina i nema tu nekih razlika, klasična brza pruga sa svim elementima koje treba da sadrži.
Ali verovatno mislis da zbog toga što su nemačke ili francuske imaju zlatnu kontaktnu mrežu i dijamantske šine jer sačuvaj bože da nešto srpsko.... khm, khm, ovaj kinesko bude na nivou kvaliteta zapada.
Bitno je da si ispljuvao svoju zemlju kad ne možeš da uživaš u onim lepim kadrovima i da te to očigledno ne raduje ni malo da se nešto kvalitetno izgradilo u Srbiji.