Space Motion
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 05.06.2021.
- Pohvaljen
- 3.022
ZaštoInače taj divlji prelaz se neformalno naziva Palmin prelaz, lako možete saznati zašto.
ZaštoInače taj divlji prelaz se neformalno naziva Palmin prelaz, lako možete saznati zašto.
https://www.rts.rs/page/stories/ci/...ion-paracin-jagodin-dve-osobe-povredjene.htmlInače taj divlji prelaz se neformalno naziva Palmin prelaz, lako možete saznati zašto.
Nije divlji.На дивљем путном прелазу.
Što se da kvalifikovali kao da je obezbeđen. Ne postoji neobezbeđen putni prelaz kod nas!Nije divlji, ali je "obezbeđen" saobraćajnim znakom.
07.03.2023
Privremena izmena saobraćaјa vozova na relaciјi Lapovo-Smederevo
12:05 ,,Srbiјa Voz”a.d. obaveštava korisnike usluga da јe dana 07.03.2023.godine došlo do vanrednog događaјa :
Voz koјi јe krenuo iz Lapova za Smederevo u 10:37 časova između stanica Lozovik -Saraoci i Miloševac od 11:25 časova naleteo јe na јednu osobu.Nema povređenih a o ovom slučaјu su obavešteni prestavnici MUP-a i Hitne pomoći.Voz će kasniti do daljnjeg.
Zahvaljuјemo se putnicima na razumevanju.
Пети или шести, нмг сад из главе да се сетим броја. Када са стране фабрике улазиш у потходник одеш на друге степенице и окренеш се ка фабрици, тај колосек.Хвала свима много на помоћи. Једини разлог зашто идем возом до Златибора са преседањем је јефтинији пут. 2680 је повратна аутобуска, воз+аутобус повратна карта износи 1570 динара. Са ког колосека креће воз из Раковице?
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Što se da kvalifikovali kao da je obezbeđen. Ne postoji neobezbeđen putni prelaz kod nas!
To što svako seda za volan i neebe znakove pored puta to je drugi par čarapa. I za takve nemam trunke empatije.
Gledao sam ceo snimak, od 2 minuta. Voz sve vreme na sireni a ovaj ne pokusava da stane
дај линк
Nije na netu, ovo je snimak što kruži je iečen iz tog. Znam čoveka koji zna čoveka koji je snimaoали буквално 0 емпатије и жалости када чујем за такву вест. осим према МВ
дај линк
Na osnovu čega mogu da ga vade?Nego mi je jedna stvar upala u oči, prvi put ovo vidim. Žuto treptuće pre PP, koje verovatno radi non stop.
Ne kažem da je to loše, naprotiv, ali ne vidim po kom pravilniku je to postavljeno. Sad 'ladno advokati na to mogu da vade vozača kamiona.
Pogledajte prilog 155670
Na STOP i solo trepcuce je obavezno zaustavljanje, nema advokata na planeti koji mogu da ga izvade
Sa grupe "Udruženje ljubitelja železnice" na FB.
Odgledah i ja sad. To je taj put na koji sam mislio, stari atarski, sad pod asfaltom. Nego mi je jedna stvar upala u oči, prvi put ovo vidim. Žuto treptuće pre PP, koje verovatno radi non stop.
Ne kažem da je to loše, naprotiv, ali ne vidim po kom pravilniku je to postavljeno. Sad 'ladno advokati na to mogu da vade vozača kamiona.
Pogledajte prilog 155670
Ne bi me iznenadilo da je to Palma stavio samoinicijativno, kao što je postavio i one glupe lampice po kolovozu bele i crvene.