spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 17.473
A kakva je to stanica, samo sa 2 koloseka? znaci radi se zapravo o stajalistu?
Prave nove perone podhodnike?
Prave nove perone podhodnike?
Prle bilo iskakanja itekako. Samo što nije bilo socijalnih mreža i drugih savremenih tehnologija pa da se informacija tako brzo prenosi i diže hajp.Деценијмаа је већ мало паушеално, јер се ја не сећам баш толиког искакања за време рецимо Милошевића или после њега, чак и деценију раније. Ова количина искакња је, по мом мишљењу директна последица Зоранине реформе, иоптуштањ велике количине пружних радника.
Улагања никад нису била велика, али се крпило толико да је био могућ какав такав саобраћај. И то се улагало из текућег новца. Сада више ништа не може да се не уради а да се не подигне кредит, уради са прескупом технологијом коју још немамо и неумемо да одржавамо.
Ja sam se osvrnuo na komentar da nije bilo ovoliko iskliznuća ranije. A na žalost bilo ih je,samo što ova "sitna" iskakanja kao zadnja u Subotici i Zaječaru nisu dolazila u fokus javnosti tako brzo.A i nije bilo situacije da poginu 2 čoveka od hemikalije koja je posle iskakanja otpuštena iz cisterne.
Цурење хемикалије више је ипак одговорност власника цистерни него ИЖС.
To je vrlo nezgodan period,tad je trebalo poceti da se ulaze,da se remontuje da bi ostalo na tom nivou...a mi smo se bavili nekim drugim stvarima. Kad je zurka prosla ostali su truli pragovi.Bilo je iskakanja uvek ali deonice koje su danas kritične su tada bile mlađe 30+godina. Barska nije iskakala 90ih, jer je napunila "tek 20 godina" a sada ima skoro 50. Verovatno su i sve ostale kritične deonice u istoj situaciji.
Cifra je smešna ako je stvarno u dinarima, više izdvoji Negotin za doček Nove Godine *di*