KISS će vrlo verovarno privremeno saobraćati na REx jer KISSeva ima previše (ne bi bilo rentabilno da se šalje svakih sat IC voz), a pošto nemaju 413 koristiće kiss za REx. Ovo možemo očekivati sve do otvaranja pruge za Suboticu jer će tad oba kissa (plus jedan u rezervi) biti potrebni za IC usluge.Koja će maksimalna brzina KISSa biti u Regio ekspres režimu? Da li je tako nešto rentabilno? U par navrata bila je rasprava baš oko korišćenja KISS na sporijim trasama
Tako je. Krpi se...jer je sve ovo naknadna pamet...Trebalo je sve ovo mnogo drugačije organizovati, kao kada je i Er Srbija osnovana. Izbrandirati nove garniture novim logom i isti dan kada krene probna vožnja predstaviti svečano voz, tada objaviti i novi sajt itd, ovako sve nekako neorganizovano, kao da se sve krpi.
19. Marta, tačno tog dana mi ističe izolacija zbog Korone, lepo se poklopilo. Izgleda da ću biti među prvim putnicima.Trenutnu plan je da 19. marta krene saobraćaj BG-NS. Čini mi se da je stanica Novi Beograd poslednja prepreka. Za to vreme nema dovoljno garnitura za obavljanje postojećeg reda vožnje jer su neke Flirtove prebacili na sever. Više od 50% ruskih DMV je van stroja.
Pogledajte prilog 130417
Već su prebacili. Ide 711 već par dana Požega - Kraljevo, zbog čega fali 711 za druge relacije iz Kraljeva, zbig čega se otkazuju drugi polasci. Takođe sam čuo da će na određene polaske Beograd - Niš vratiti lokomotivu s vagonima.Hoće li na novosadsku prugu da prebace Flirtove sa pruge Požega-Kraljevo ? Sećam se da je pre potpunog zatvora pruge BG-NS 2019. tom linijom saobraćao DM 711, pa su onda uveli Flirtove.
Већ виђено. Децембар, ступање на снагу новог реда вожње. Чекање поноћи за објављивање новог реда вожње.Pogledajte prilog 130367
Idem u subotu za NS
Hvala i zaboraviću ideju da probam sledeći put.
Se*em vam se na ton film
eidt: upravo gledam neke letove za novembar i kupujem karte. Ovi ne znaju ni šta će biti za 4 dana. Mnogo sam besan.
na relaciji BG-NI prastara lokomotiva sa zarđalim vagonima koji nemaju ni automatska vrata, kao da smo u sedamdesetima.
- Решење мора бити оригинално дело аутора и не сме садржавати делове другог ауторског дела.
Smejurija... od 3500 ponudjenih rešenja, oni izabrali 4 generička logotipa i onda ovo pobedničko dodje kao i dobro... klasična namestaljka, garant... ovo sto je kao bilo u užem krugu je delo nekih amatera i ne treba biti ekspert da bi se to videlo jer tako nešto ne bi prošlo ni prvi krug na konkursu u nekoj mesnoj zajednici... neka objave sve predloge pa da vidimo sta i kako... kao i biografiju autora pobednika...Ovo su rešenja koja su ušla u uži izbor.
Hitra mi je i najprihvatljivije rešenje, ostalo izgleda kao da smo još u devedesetim...
Srbija Voz | Belgrade
Srbija Voz, Belgrad. Gefällt 6.999 Mal · 654 Personen sprechen darüber · 157 waren hier. Zvanična stranica preduzeća Srbijavozwww.facebook.com
Bolje Hitna, s obzirom na boje vozaOvo su rešenja koja su ušla u uži izbor.
Hitra mi je i najprihvatljivije rešenje, ostalo izgleda kao da smo još u devedesetim...
Srbija Voz | Belgrade
Srbija Voz, Belgrad. Gefällt 6.999 Mal · 654 Personen sprechen darüber · 157 waren hier. Zvanična stranica preduzeća Srbijavozwww.facebook.com
Ovo su rešenja koja su ušla u uži izbor.
Srbija Voz | Belgrade