pa dobro, ovde je vise akcenat na imenu... logotip moze lako posle da se izmeni TGV nekako zvuci lepo i mocno... nemacki ICE - Inter city Express onako... ruski Sivi Soko zanimljivo... tako da, nije bas lako smisliti neko originalno ime, a da ima smisla...Модерни возови просто захтевају минималистичка решења као што је био лого ЖС до деобе.
Ma čak i ovaj novi logo Srbija voza nije loš. Zapravo je čak i prihvatljiv. Smeta mi jedino to forsiranje boja zastave. Ok, u redu, nadenite zastavu na svaku železničku stanicu, ali ofarbajte u nekom stilu vozove. Kako Lidl, Maxi, HP i mnoge druge kompanije funkcionišu, a nemaju boju zastave na svom logou.Модерни возови просто захтевају минималистичка решења као што је био лого ЖС до деобе.
Ово је реално најбоље графичко решење, само да се замене слова.
Мислим на овај ЈЖ црвено-жути.
Ех када би ми офарбали 441/461 у оригиналне боје...
Možda IP InterPanon.pa dobro, ovde je vise akcenat na imenu... logotip moze lako posle da se izmeni TGV nekako zvuci lepo i mocno... nemacki ICE - Inter city Express onako... ruski Sivi Soko zanimljivo... tako da, nije bas lako smisliti neko originalno ime, a da ima smisla...
СВ шара је пристојна, по узоре на ФЛИРТове, мада мени фале оне штрафте напред што савијају на доле, тзв. бркови Штета што нису све локомотиве Србија воза добије нову шему, доста их је са досадном ЖС шемом.Montekargo i dalje ima staru šemu farbanja na 461 a ZPCG je dodao žutu ali je šara ista. Slažem se da mi se sviđaju stara farbanja ali i trenutna šara na SV 441 nije loša. Najdosadnija je bila jednolična crvena ŽS.
Takođe voleo bih da vidim RVR u boji kao Flirth, mislim da bi mu dobro stajalo.
Ako bi uzimali šablon identičan FLIRT-ovima, RVR bi izgledao potpuno jednolično. Ceo prednji deo bi bio crven, nekako prazan. Evo prikaza FLIRT-a.Montekargo i dalje ima staru šemu farbanja na 461 a ZPCG je dodao žutu ali je šara ista. Slažem se da mi se sviđaju stara farbanja ali i trenutna šara na SV 441 nije loša. Najdosadnija je bila jednolična crvena ŽS.
Takođe voleo bih da vidim RVR u boji kao Flirth, mislim da bi mu dobro stajalo.
Ja to počinjem polako,ali sigurno,da ozbiljno smatram ratom.Ово к'o извештај са ратишта
Ovo je prava tema. Potpuno bezumlje! Potpuno!Samo čerupaj Vojvodinu:
Zašto se uklanja 400 km pruga u Vojvodini i gde će one završiti
Između Sente i Kanjiže, Bečeja i Vrbasa, kao i Karavukova i Bača verovatno više nikada neće saobraćati vozovi.www.021.rs