W
WLABmz
Guest
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=877344#p877344:2liemctq je napisao(la):Rile » Sub Sep 04, 2021 5:41 am[/url]":2liemctq]Koliko vidim barski vozovi polaze i završavaju u Bgd Centru čime i definitivno Topčider odlazi u istoriju.
Zbog čega ne kreću iz Zemuna, s obzirom da će rampa za utovar biti gotova kad i pruga Beograd - Stara Pazova?
Rile":2liemctq je napisao(la):Sve u svemu vrlo ambiciozan red vožnje ali realno teško održiv. Biće ovde dosta korekcija sa čuvenim
naznakama ''privremeno ne saobraća''.
To sam i ja prvo pomislio, naročito za BG voz.
Boki123":2liemctq je napisao(la):Lično mislim, i nadam se, da je namerno uvedeno samo dva polaska Beograd Centar-Požarevac jer se sprema rekonstrukcija Resnik-Sopot kako bi svi polasci mogli da se preusmere preko Male Krsne. Problem mogu biti jedino DMV koje znamo da se ne održavaju i često se otkazuju polasci na nekim realcijama.
Voz Beograd - Požarevac je potpuno nekonkurentan zbog brzine, ne treba ga ni uvoditi jer će voziti potpuno prazan, kao što je uvek i vozio. Problem DMV na elektrificiranoj liniji gde je uvek vozio 412? O čemu ti?
Boki123":2liemctq je napisao(la):Ovde dobijamo i više putnika na drugim relacijama koji će presedati u Beogradu recimo Valjevo-Novi Sad ili Vršac-Novi Sad, ovakvih putnika ima dosta i sigurno bi koristili železnicu, dakle već od narednog reda vožnje biće osnova da se uvedu novi polasci na drugim prugama
Ja ne znam odakle na ovom forumu vlada fetiš za prolaznim vozovima kroz Beograd. Koji tranzitni putnici kroz Beograd? Toga je jako malo i ne postoji potreba za tranzitnim vozovima kroz Beograd.