Trenutno.Терет иде преко Зрењанина.
Nije završena rampa u Subotici prema Somboru po novoj trasi. Taj deo je ispunjen vodom. U Novom Sadu nije postavljena rasveta na velikim reflektorskim stubovima kpd ranžirne stanice....Evo jedan kratak izveštaj sa pruge do Subotice.
Pruga utegnuta, što bi naš narod rekao "ko struna". Još ako dodam da smo išli infrinom drezinom koja ima samo dve osovine i skoro nikakvo ogibljenje utisak je još upečatljiviji.
Signalizacija je ugašena i faktički smo se vozili u staničnom razmaku do ulaznog signala u Suboticu i nazad ka NS-u.
Kinezi još po nešto mestimično čačkaju oko uređenja peronskih platoa i perona i to je sve što sam video da rade.
A što se tiče komentara jednog člana da je već sve pokradeno...
Na sreću ta informacija nije tačna.
I na kraju moj neki subjektivni doživljaj je da je dobar posao odrađen. Pruga brutalno dobro izgleda.
Jedina zamerka je nedostatak koloseka u stanicama gde duži teretni vozovi mogu biti zaustavljeni (raspušteni).
Ovo ostalo sve pet.
Ja mislim da ti reflektorski tornjevi nisu ni bili predmet rekonstrukcije prilikom izgradnje ove pruge. Već da su relikvija starih planova modernizacije ranžirne stanice. Možda ne mislimo o istoj stvari pa te molim ako možeš na nekoj mapi ili Google earth da zaokružiš gde se nalaze ti nezavršeni reflektorski stubovi o kojima pričaš.Nije završena rampa u Subotici prema Somboru po novoj trasi. Taj deo je ispunjen vodom. U Novom Sadu nije postavljena rasveta na velikim reflektorskim stubovima kpd ranžirne stanice....
'beš mi sve, ja bih zakonom obavezao da ovo objave svakog prvog i petneastog u mesecu.![]()
Infrastruktura železnice: Na železničkim stanicama između Beograda i Stare Pazove radi 27 liftova
U železničkim stanicama na brzoj pruzi između Beograda i Stare Pazove radi 27 liftova, saopštila je danas Infrastruktura železnice Srbije.www.danas.rs
Hvala ti na iscrpnom izveštajuEvo jedan kratak izveštaj sa pruge do Subotice.
Pruga utegnuta, što bi naš narod rekao "ko struna". Još ako dodam da smo išli infrinom drezinom koja ima samo dve osovine i skoro nikakvo ogibljenje utisak je još upečatljiviji.
Signalizacija je ugašena i faktički smo se vozili u staničnom razmaku do ulaznog signala u Suboticu i nazad ka NS-u.
Kinezi još po nešto mestimično čačkaju oko uređenja peronskih platoa i perona i to je sve što sam video da rade.
A što se tiče komentara jednog člana da je već sve pokradeno...
Na sreću ta informacija nije tačna.
I na kraju moj neki subjektivni doživljaj je da je dobar posao odrađen. Pruga brutalno dobro izgleda.
Jedina zamerka je nedostatak koloseka u stanicama gde duži teretni vozovi mogu biti zaustavljeni (raspušteni).
Ovo ostalo sve pet.
Kao što napisah sva signalizacija je trenutno ugašena pa i ETCS. Ali će sve biti spremno i aktivirano pred puštanje pruge u saobraćaj.Hvala ti na iscrpnom izveštaju
Kakva je situacija sa ETCS 2 na deonici jel u funkciji nekoj test fazi?
Lift na železnici u Srbiji, to je nešto novo, pa zato.
Hmm, da izgleda da je onda onaj nacrt reda vožnje sa 10 polazaka dnevno na Subotica - Segedinu onda poznat i kod političara. Pre par meseci sam im pisao, tad su rekli da će biti verovatno 8 dnevno kada se preusmeri teretni, ali da ništa do tada.![]()
Pastor: Vozovi između Beograda i Budimpešte trebalo bi da saobraćaju na svaka dva sata, pruga bi mogla da bude u funkciji od 15. septembra
Pastor: Vozovi između Beograda i Budimpešte trebalo bi da saobraćaju na svaka dva sata, pruga bi mogla da bude u funkciji od 15. septembrawww.ekapija.com