Pendolino
Advanced
- Učlanjen(a)
- 15.11.2012.
- Pohvaljen
- 5.816
oko gaming centra,
oko gaming centra,
Pitanje je šta je obuhvaćeno nabavkom. Čini mi se da je zahvat ipak malo širi od jednog portala, za koji smo se svi uhvatili.dopuna:
Trenutna rekonstrukcija obuhvata remont nadstrešnica (čišćenje kamena, popravka stepenica, farbanje metalne konstrukcije, zamena polomljenog pleksiglasa i stakla, obnavljanje metalnih slova i dodavanje nedostajućih i naknadni remont eskalatora), krečenje svih zidova i plafona stanice, čišćenje i glancanje veštačkog kamena kao i kupovina mašine za kasnije održavanje istih, nabavka novog sistema za obaveštavanje putnika (ekrani i časovnici) i izradu novih svetlećih oznaka. Nevezano za Vukov spomenik uskoro treba da izadje i mobilna aplikacija za kupovinu karata u sistemu "Srbija voza".
Evo nažalost, to je tužna slika Beograda. Možeš urediti sto podzemnih prolaza, napraviti sto parkova, pešačkih zona, stanica metroa, kada sve nakon vrlo kratkog vremena izgleda kao 9. krug pakla. Prljavo, zapušteno, iskidano, popišano, išarano, smrdljivo, prokišnjava, đubre pobacano. Em među velikom većinom ne postoji kultura ponašanja u javnom prostoru, pa je normalno čiburiti po ulici i bacati čikove, bacati papir kad se nešto pojede, išarati fasadu ili prolaz, iskidati klupe, em oni koji su zaduženi za održavanje istog, to ne rade, nego naprave samo što se u narodu kaže "gde popovi igraju", radi reda i površno i zato tako sve izgleda, kako izgleda. Niko ne odgovara za ono što je(nije) napravio, niko ne plaća kaznu ni za šta, svi nekog negde poznaju pa mu se "sredi". Na ovakvim mestima, kao i u budućem metrou, posvuda bi morali biti zaštitari i komunalna policija koja bi rigorozno i drastično sve nadzirala i strogo kažnjavala bilo koga ko i pomisli napraviti nešto što narušava javni red, a kamoli ako to i uradi.Prelepo, srce mi zaigralo.
Uskoro poliranje unutrašnjosti.
Pogledajte prilog 129991Pogledajte prilog 129992Pogledajte prilog 129993Pogledajte prilog 129994Pogledajte prilog 129995Pogledajte prilog 129996Pogledajte prilog 129997Pogledajte prilog 129998Pogledajte prilog 129999Pogledajte prilog 130000Pogledajte prilog 130001
Toliko da izgleda kao da ih nisu ni pipnuli.A i ploce su uradili preko one stvari.
Uuuu baba od 27 godina.Не може од бабе девојка. Само су залепили отпале плоче колико видим.
mislim da su jeftinija od "obicne ploce" jer to nije obicna ploca vec ceo sistem sa pregradama. To su obicno strani proizvodjaci koji to puno naplacujuMože li neko da mi objasni taj naš seljoberski mentalitet sa PVC i Alu stolarijom u enterijeru? Zaista ne znam zašto vrata od javnog toaleta moraju da se rade u tim materijalima kada su znatno skuplja od obične ploče koju koriste u recimo tržnim centrima. Na sve to i kvaka koja se kvari bez problema, pa od udaranja vratima će i vrata prestati da dihtuju i da se uopšte zatvaraju...
mislim da su jeftinija od "obicne ploce" jer to nije obicna ploca vec ceo sistem sa pregradama. To su obicno strani proizvodjaci koji to puno naplacuju
Ja iskreno na javnim mestima izbegavam toalete, a kada već moram da se poslužim, onda više volim da ima zid, pločice, prava vrata, umesto nekih ploča koje vise u vazduhu, nit su do poda, nit do plafona. Mislim da je samo razlika u održavanju onih po tržnim centrima i ovih javnih, a da je ovo zapravo kvalitetnije i bolje rešenje.