hromoplast
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.08.2022.
- Pohvaljen
- 340
Ne znam dok ne objave negde šta su smislili.Znači ništa sigurno još?
Ne znam dok ne objave negde šta su smislili.Znači ništa sigurno još?
U redu, hvala ti.Ne znam dok ne objave negde šta su smislili.
Isto bi bilo i kod nas, da se radi remont. Čak ne bi bilo ni zatvaranje stajališta.Pogledajte prilog 170304
Evo na osnovu rekonstrukcije vukovog spomenika kako je u Kijevu. Najavili su generalni remont pokretnih stepenica. Pocinje 15 avgusta rok do februara.
Nije,zatvorenaПошто је свуда била вест да се у року од 45 дана после 09.05. станица затвара, занима јел то заиста случај? Нигде не видим вест на ту тему дал јесте или није затворена па само да знам јер треба данас ту да идем…
Garant nisu planirali sa spuštaju perone, pa sad spremaju projekat za to. Čim krenu vozovi Novi Sad-Pančevo (koji se neće zaustavljati na Vuku) biće zanimljivih komentara od strane putnika. Verujem da će brže bolje da odrade taj posao. Inače, što više čekamo, više nas koštaElem, najnovija informacija od insajdera je da je projekat rekonstrukcije obustavljen do daljnjeg.
Razlozi su političke prirode.
Ma ukinuti zeleznicu u srbiji, toliko para koliko propadne, mislim da bi "one more lane" bolje funkcionisao. Zamisli da imas takvu jednu firmu, kompletne idiote, decenijama.Па већина ствари на железници је нажалост дилетантски одрађена - покретне степенице на Прокопу, прилази већини станица, паркинг места, седишта у првим Флиртовима, ред вожње...
Šta se i gde raspada? Mislim na prugu!Nova pruga nam se vec raspada. Radjena je duze nego koliko ce moci da se koristi.