Железничка станица буде као:Planira, tj. gradi se ovo - okretnica gradskog prevoza.
Pogledajte prilog 255394
један пример какви људи без пола грама мозга раде у Инфраструктури. стоји покварен Горбачов на трећем колосеку. и уместо да слепци возове ка Батајници преусмере на други колосек, они их шаљу на четврти, па људи морају да прелазе са перона на перон
neispravna skretnica za skretanje na 2. kolosek.
па онда треба обесити одговорног ако је неисправна скретница за 1. и 2. колосек што је пустио у саобраћај пругу
Не знам колико ће још трајати али знам да већ траје неколико месеци. Претпостављам да, када ослободе први, други и пети, да ће затворити трећи и четврти.Нисам знао да су затворени колосеци, зато сам и прво дао могућност да можда скретница није у реду, односно да постоји неки други оправдани разлог, јер свакако делује сулудо да се са заузетог 3. колосека шаље на 4. у пуном оперативном стању станице.
Колико ће дуго трајати ово стање да су само 3. и 4. колосек оперативни?
Не раде у Инфраструктури људи без пола грама мозга, посебно не у саобраћају! Има добрих и бољих отправника, диспечера, машиновођа и слично, уосталом као и у сваком послу. Овде се ради о томе да је станица Нови Београд пролазна станица и да су оперативни само 3. и 4. колосек док су остала три затворена због реконструкције станице тј. носећих стубова.
Ако мислиш да би неки диспечер или ов, сам себи ускакао у стомак и правио компликовану операцију слања возова на 4. уместо на 2. колосек, онда заиста имаш неосновано лоше мишљење о тим људима.
Kakve veze ima rekonstrukcija nosećih stubova kad se radi rekonstrukcija svih, pa i 3. i 4? Vozovi od kako su otvorili prugu ne staju na 2. i 5. kolosek, mnogo pre nego što su počeli ove sad radove.Не раде у Инфраструктури људи без пола грама мозга, посебно не у саобраћају! Има добрих и бољих отправника, диспечера, машиновођа и слично, уосталом као и у сваком послу. Овде се ради о томе да је станица Нови Београд пролазна станица и да су оперативни само 3. и 4. колосек док су остала три затворена због реконструкције станице тј. носећих стубова.
Ако мислиш да би неки диспечер или ов, сам себи ускакао у стомак и правио компликовану операцију слања возова на 4. уместо на 2. колосек, онда заиста имаш неосновано лоше мишљење о тим људима.