Šta je novo?

Železnička Stanica Beograd Centar, Prokop - [ Železnica ]

Ја сам за. Што је најсмешније мислим да нам нико не би ништа ни рекао јер капирам да тамо нико надлежан осим отрпавника ни не обитава. Битно је само да се обучемо колико-толико у радном издању па да заличимо на раднике преко студентске задруге, мало старије додуше али јбг, вечни студенти.

Ту би нам једино неки закупац/власник ресторана у холу станице можда дигао глас дан после јер му те клупе нису у интересу.
 
Vidim na ovoj Vučićevoj prezentaciji da će u ovaj poslovni kompleks na Prokopu da idu Beogradska berza, Komisija za hartije od vrednosti i Centralni registar HOV, a pominju se i Telekom i Dunav osiguranje.

Fino je država gazda Gruji obezbedila zakupce 🙁
 
Кластер је логичан, али је нелогично упорн одбијање повезивање Прокопа са капацитетним градским транспортом. Ко ће да довезе те грдне клеркове и остале кориснике?

Ах да, таквима је вероватно испод части да се возе градским превозом...
 
Dakle, nakon što smo Gruji poklonili 80 miliona evra, sad je logično da državne firme koje imaju svoje zgrade preselimo u njegove i plaćamo mu zakup?!

Pa da, istom logikom kao što je Telekom prodao svoje antene, pa sad plaća zakup istih....
 
Pa zar ništa neće na kraju staviti? Je li ima neko neki info?
 
Pa zar ništa neće na kraju staviti? Je li ima neko neki info?
tom-and-jerry-slap.gif
 
Претпостављам да ни у једном плану завршетка станице нема ни назнака о пешачкој пасарели из правца и са коте подходника ка КЦ-у?

Прилично сам сигуран да Прокоп никада неће бити завршен у облику потпуно функционалне станице.
Planira se nešto skaradno ali ne smem o tome javno dok nije trenutak. Drago mi je da su počeli izvori koji imaju informacije da nas kontaktiraju. Ako misle da će im proći da ostave Prokop bez metroa i normalne veze sa javnim prevozom gadno su se precenili.
 
Ко одржава клозете? ИЖС? Нека аутсорс фирма? Газда Груја?
Требали су да направе оне самочистеће аутоматизоване као по парковима.
И због оваквих ствари одржавање самих зграда ЖС са клозетима треба предати локалним самоуправама, а ИЖС да се фокусира на одржавање шина, сигнализације, контактне мреже и остале инфраструктуре.
 
Нису дорасли одржавању основне хигијене. Нек се држе шина и оног што је уз њих, а станичне објекте да дају локалним самоуправама.
 
Takmicenje je pocelo, ceka se odgovor Novosadjana, ko moze bolje da u*ere :ROFLMAO:
 
Vrh