Stomatolog
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 18.12.2014.
- Pohvaljen
- 1.084
Тунел се не одржава, али није затрпан. Једино што на неким деловима капље вода из стене. Прошлог лета сам прошао цео тунел од Прерадовићеве до Каменичког пута.Jakovljevic":3ruab4hk je napisao(la):Tunel kroz Petrovaradin je zatrpan i propao. On je bio dugačak negde oko 350m.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=457479#p457479:fniq9ogy je napisao(la):Nikola NS » Нед Јун 11, 2017 1:41 pm[/url]":fniq9ogy]Тунел се не одржава, али није затрпан. Једино што на неким деловима капље вода из стене. Прошлог лета сам прошао цео тунел од Прерадовићеве до Каменичког пута.Jakovljevic":fniq9ogy je napisao(la):Tunel kroz Petrovaradin je zatrpan i propao. On je bio dugačak negde oko 350m.
Док је била актуелна прича о поновној изградњи моста на стубовима некадашњег Моста Франца Јозефа или Моста краљевића Андреја, главна тачка спорења је био баш тунел кроз тврђаву тј. да ли би саобраћај угрозио тврђаву. Данас тај саобраћај угрожава Подграђе тврђаве тако да ће изградња Жежеља барем делимично смањити број аутомобила на Варадинском мосту и у Београдској улици. А ја се надам да ћемо једног дана доживети пешачку зону и трамвај у Градићу. Тај простор има велики потенцијал.
Са форума о аутомобилизму „Гаража“ позајмио сам слике које је поставио члан „Саша“, а везано за тунел испод Петроварадина. Означио је стрелицом где је улаз у железнички тунел на обали Дунава.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=457479#p457479:31myy08f je napisao(la):Nikola NS » 11 Јун 2017 01:41 pm[/url]":31myy08f]Тунел се не одржава, али није затрпан. Једино што на неким деловима капље вода из стене. Прошлог лета сам прошао цео тунел од Прерадовићеве до Каменичког пута.Jakovljevic":31myy08f je napisao(la):Tunel kroz Petrovaradin je zatrpan i propao. On je bio dugačak negde oko 350m.
Док је била актуелна прича о поновној изградњи моста на стубовима некадашњег Моста Франца Јозефа или Моста краљевића Андреја, главна тачка спорења је био баш тунел кроз тврђаву тј. да ли би саобраћај угрозио тврђаву. Данас тај саобраћај угрожава Подграђе тврђаве тако да ће изградња Жежеља барем делимично смањити број аутомобила на Варадинском мосту и у Београдској улици. А ја се надам да ћемо једног дана доживети пешачку зону и трамвај у Градићу. Тај простор има велики потенцијал.