Druže za tebe je idealno rešenje Gadžin Han. U prirodi, pored Suve planine a bliže centru Niša nego Kumodraž npr centru Bg. Niš ima skoro sve što ima i Bg, sad čak i aktivan aerodrom. Nema zagađenja, zračenja, buke, gužve...[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=405434#p405434:ndjcsww5 je napisao(la):igorsimic » 12 Sep 2016 04:17 pm[/url]":ndjcsww5]Kakva slucajnost moji baba i deda zive u Kaludjerici.Znam kako izgleda naselje obicna rupetina, zimi se spusti maglustina, nema kanalizaciju, autobus jedva izgura do Smederevca zimi kad zaledi..Cak i sami tvrde sto nisu pravili kucu u Kumodrazu i da su se zeznuli.Miljakovac sam i gledao, ali problem je presedanje do grada, dok eto za iste pare mogu Zarkovo koje ima bolji prevoz.A nikada se nezna mozda proradi industrija u Rakovivi e onda bih ga ugasaio sa obzirom da imam astmu.A i Zarkovo je na vecoj visini.
Ne,nego u starim, dvospratnice baš preko puta kafane Talija, sad je tu i čajniz fud.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=405885#p405885:6cps83fq je napisao(la):tragac » 15 Sep 2016 11:59 am[/url]":6cps83fq]Spasovdanska? Pretpostavljam da si u onim novogradnjama pored DZ. Kakav je kvalitet tih zgrada?
Stoji sve ovo, mada mi je realno najbolji deo oko i iznad bazena, koji su niti BB niti Žarkovo.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=406014#p406014:2bkkf781 je napisao(la):Beki » 16 Sep 2016 01:41 am[/url]":2bkkf781]Ja sam se šalio malo, volim da se prepucavam sa Žarkovcima pa to ti je :lol: Neuspešan i nezadovoljan čovek se hvata za tudji uspeh i veličinu, bilo da pričamo o kraju grada, državi, naciji, Djokoviću :lol: Al' ajde, moram sad da ti odgovorim, nikakvo kurčenje, samo crno na belo
BB- Tri državna fakulteta plus nekoliko privatnih Žarkovo-0
BB- 2 državne srednje škole plus nekoliko privatnih i muzičkih Žarkovo-0
BB- Jedan od najlepših i najvećih parkova u Beogradu Žarkovo-0(ne računam parkove izmedju zgrada ni nama ni vama)
BB- Jedna od najvećih pijaca u Beogradu Žarkovo- neki bedan pokušaj od pijace
BB- Jedan od najboljih fudbalskih klubova u Srbiji koji Žarkovo- Beton liga i bedan ,,stadion''
igra evropska takmičenja i ima moderan stadion sa
reflektorima i stolicama
BB- Dva moderna bioskopa Žarkovo-0 bilo kakvih bioskopa
BB- 1 Mekdonalds Žarkovo-0
BB- Zgrada opštine, policije, pošta Žarkovo-0 0 0
BB- Konjička policija Žarkovo-0
BB- Hipodrom Žarkovo-0
BB- 2 Tramvajske linije(dosta i simbolike ima ovde :mrgreen: ) Žarkovo-0
BB- Direktna povezanost mostom sa NBGD-om Žarkovo-0
BB- Požeška- verovatno glavna trgovačka ulica posle Žarkovo- Trgovačka u usponu, ali daleko od Požeške
Kneza i Bulevara
BB- Pravoslavna crkva Žarkovo- Pravoslavna crkva
BB- Katolička crkva Žarkovo- 0
Eto, iz glave, o nekim fensi krajevima, generalno boljoj uredjenosti i lepšem i mnogo više planski odradjenom naselju da ne pričam. Još gore Košutnjak, a dole Ada, mislim da 95 posto gradova u Srbiji ne može da se meri sa ovim iznad, a ne tamo neko Žarkovo :mrgreen:
BB- Tri državna fakulteta plus nekoliko privatnih Žarkovo-0
BB- 2 državne srednje škole plus nekoliko privatnih i muzičkih Žarkovo-0
BB- Jedna od najvećih pijaca u Beogradu Žarkovo- neki bedan pokušaj od pijace
BB- 1 Mekdonalds Žarkovo-0
BB- Dva moderna bioskopa Žarkovo-0 bilo kakvih bioskopa
BB- Zgrada opštine, policije Žarkovo-0 0 0