Steva
Advanced
- Učlanjen(a)
- 08.12.2006.
- Pohvaljen
- 8.101
Evo malo neobične teme
Kao student upravljanje dostupnim resursima je vrlo teško, pogotovu još ako čovek živi sam pa mora sam i da sprema klopu Jedno je sigurno, sa što manje resursa mora da se napravi što više moguće. Odnosno za malu kintu da napraviš dobru i relativno zdravu klopu.
Tako da ću da podelim sa vama recepte koji zahtevaju minimalne zahvate a donose veliki rezultat
potrebne stvari:
- nešto suhomesnato, može bilošta, preporuka pileća šunka
- par kiselih krastavćića
- jedan veliki ili 2 manja paradajza
- 3-4 maslina
- kačkavalj
- zelena salata
- majonez
- kečap
Korak prvi - mučenje tosta
Sve lepo poredjati na stolu, spremiti nož, tost gurnuti u toster i uključiti ga, lets burn it!
Korak drugi - tomato killer
Svo povrće što stoji na stolu iseckati u manje komadiće i pospremiti u jedan tanjir ili posudu i tamo doobro promešati
Korak treći - Return of the Toast
Stiže hot tost, brzo spremiti kečap i majonez. Puknuti majonez na tost i par kapi kečapa gore, sve to lepo namazati na tost dok je još topao
Korak četvrti - Zdravo vs Nezdravo
Na jedan tost nalepiti nezdrave namirnice a na drugi zdrave
Korak peti - Enjoy
eto to je moja uboičajena večernja "bomba", posle sam ultimativno sit. Nadam se da ako i vi imate nešto da podelite, živelo studentsko doba
Kao student upravljanje dostupnim resursima je vrlo teško, pogotovu još ako čovek živi sam pa mora sam i da sprema klopu Jedno je sigurno, sa što manje resursa mora da se napravi što više moguće. Odnosno za malu kintu da napraviš dobru i relativno zdravu klopu.
Tako da ću da podelim sa vama recepte koji zahtevaju minimalne zahvate a donose veliki rezultat
potrebne stvari:
- nešto suhomesnato, može bilošta, preporuka pileća šunka
- par kiselih krastavćića
- jedan veliki ili 2 manja paradajza
- 3-4 maslina
- kačkavalj
- zelena salata
- majonez
- kečap
Korak prvi - mučenje tosta
Sve lepo poredjati na stolu, spremiti nož, tost gurnuti u toster i uključiti ga, lets burn it!
Korak drugi - tomato killer
Svo povrće što stoji na stolu iseckati u manje komadiće i pospremiti u jedan tanjir ili posudu i tamo doobro promešati
Korak treći - Return of the Toast
Stiže hot tost, brzo spremiti kečap i majonez. Puknuti majonez na tost i par kapi kečapa gore, sve to lepo namazati na tost dok je još topao
Korak četvrti - Zdravo vs Nezdravo
Na jedan tost nalepiti nezdrave namirnice a na drugi zdrave
Korak peti - Enjoy
eto to je moja uboičajena večernja "bomba", posle sam ultimativno sit. Nadam se da ako i vi imate nešto da podelite, živelo studentsko doba