Pa i Fleur de Sel, Salon, Legat i Gusti Mora valjda. Mada verovatno i dosta drugih kad zagrebes nadjes njih. Ovi su doduse otvoreno delili kafe kad je onda bio generalni strajk.Бела Река је СНС.
Legat i Pinnot drzi isti lik. Nisam siguran da je povezan sa SNSom.Pa i Fleur de Sel, Salon, Legat i Gusti Mora valjda. Mada verovatno i dosta drugih kad zagrebes nadjes njih. Ovi su doduse otvoreno delili kafe kad je onda bio generalni strajk.
Koliko sam ja cuo stari gazda nije bio a da su ga bas pritiskali. Ja bojkotujem samo one koji su javno terali kontru kad je bio generalni strajk. Ovo ‘cuo sam da su njihovi’ i sirenje definicije ‘njihovi’ me ne zanima.Zar nije i Durmitor SNS? Po listi nije, ja sam bio ubedjen da jeste
Legat je delio kafe, npr, zato su mi na bojkot listi.Legat i Pinnot drzi isti lik. Nisam siguran da je povezan sa SNSom.
Nemam ja nikakvu info, zato i pitam. Nesto mi je ostalo u secanju da su sectamo okupljali SNSovci, a skroz je moguce da sam nesto permutovao.Koliko sam ja cuo stari gazda nije bio a da su ga bas pritiskali. Ja bojkotujem samo one koji su javno terali kontru kad je bio generalni strajk. Ovo ‘cuo sam da su njihovi’ i sirenje definicije ‘njihovi’ me ne zanima.
Legat je delio kafe, npr, zato su mi na bojkot listi.
Jel si siguran da je Legat delio kafe? Poznajem Vuka, bas bih se razocarao da je blizak SNSu.Koliko sam ja cuo stari gazda nije bio a da su ga bas pritiskali. Ja bojkotujem samo one koji su javno terali kontru kad je bio generalni strajk. Ovo ‘cuo sam da su njihovi’ i sirenje definicije ‘njihovi’ me ne zanima.
Legat je delio kafe, npr, zato su mi na bojkot listi.
Jel si siguran da je Legat delio kafe? Poznajem Vuka, bas bih se razocarao da je blizak SNSu.
Bas se razmisljam neverovatno odakle covek izvlaci vise vouchere i promocije iz rukavaNoki, ti bi mogao biznis da pravis. Ne znam coveka koji efikasnije nalazi akcije. Pretpostavljam da ti je i iskustvo dostavljaca pomoglo.
Recimo youtube kanal gde dajes savete i pokazujes sta se sve moze kupiti i koje su best buy akcije trenutno. Ili Noki servis, neko ti placa mesecnu pretplatu da mu nalazis najbolje akcije po datim parametrima (rucak do 500 dinara, kafa i kolac za 400 itd).
Razmisljam kako bi moglo to da se naplati i kao dodatni posao.
Сазнао сам. Зове се "The Risotto Bar — risotto & pasta." Налази се у Новом Саду.