Jeste.Pričao sam jednom oko ariela da je istraživanje koje je sproveo ariel pokazalo da sprske domaće vole da koriste pretpranje, valjda za razliku od nemačkih, pa su shodno tome prilagodili ariel (da teže skida fleke ako nije uključeno pretpranje) za srpsko tržište.![]()
Beki, Igor, Rangeros, goran123, nex999
Nisam, za sledece stejk vece cu verovatno narucim one meatraya, nisam ih probao a iskace mi reklama godinama vec.goran je valjda obrisao nalog.
A realno nije nam EU kriva što na deklaraciji može da piše samo "stavlja u promet...".
Nego @Defke el si bio skoro u metrou el ima onih stejkova? Kupio ove yuhorove al mi se čini da su ukusniji oni ruski ili čiji već, nekako imaju više masnoće, mada ajd yuhorovi jeftiniji. No možda mi zapalo takvo parče.
Iskače al su mi malo skuplji. Aj probaj pa javi. Jokićev probao sad skoro i nije to to. Za sad metro=>yuhor. Imam želju da probam džapanski wagyu kad poludim i odlučim da bacim tolke pare na parče mesa no, bacaju se i na gluplje stvari.Nisam, za sledece stejk vece cu verovatno narucim one meatraya, nisam ih probao a iskace mi reklama godinama vec.
Ja nisam jos, mozda bas od meatraye narucim jer cesto imaju u ponudi. Wagyu je i na izgled jasno drugaciji od regularne govedine, dal vredi tih para ne znam al da je poseban sigurno jeste.Je l’ probao neko taj wagyu, valja li sta? Nisam jos probao jer je moja pretpostavka da jeste dobar, ali ne toliko koliko cena kaze. Mada za prave gurmane ili neke kome taj ukus pogadja bas neku zicu sigurno da vredi.
www.instagram.com