@Bender Rodriguez Ja nisam taj koji iznosi samo hvalospeve oko EU. A kažeš ima nas ovde, al ne znam ko bi to mogao sve biti...

Ovde uglavnom ljudi, poput Došljaka, kritikuju EU retko se prisete ili pobroje neke donacije ili bespovratna sredstva projekte gde se traži da ispoštujemo određene standarde i procedure.
Pričao sam jednom oko ariela da je istraživanje koje je sproveo ariel pokazalo da sprske domaće vole da koriste pretpranje, valjda za razliku od nemačkih, pa su shodno tome prilagodili ariel (da teže skida fleke ako nije uključeno pretpranje) za srpsko tržište.
Bukvalno je to neka žena ispred ariela izgovorila al to beše davno, ima više od 10 godina...
Zamisli kažeš a vi crnci iz Konga volite da perete na ruke, satima. Evo vama spakovni pesak i pepeo, po ceni ariela, jer su vam to prosto preferencije kod pranja. A mi pratimo vaše preferencije.

Tolika količina licemeršrine prosto vređa inteligenciju, al kad ti nemaš jaka udruženja potrošača i ljudi koji bi slušali kad kažu bojkot toga i toga, onda je sve na državi, za koju vidimo da ne radi dovoljno ili radi u dilu sa korporacijama.
Vezano za Induse u Amanu su stalno držali papir sa tražimo radnike na staklu radnje ovde u 27. marta. Bilo bi dobro da postoji regulativa da moraju da ponude po istim uslovima za strane radnike. Ili da barem imamo visok minimalac. Ne znam kako na zakonit način prevenirati tu neku nezdravu slobodu na tržištu rada.
Sem tih Indusa Sunce i Aman su slični, ne ulažu u same objekte, ali imaju niske cene.
Inače opomenula me radnica maksija da nisam kucao kesu pre neki dan u maksiju

kaže komšija zaboravili ste da otkucate kesu. Ja se mislim nisam zaboravio nego je svesno nisam otkucao al mi se nije dalo raspravljati, pa sam samo skrenuo pažnju da pucaju na drškama na putu do kuće i otkucao je... To je bio prvi put ikada da me neko opomenuo za bilo šta.