Gulaš u lepinji u Pekari jedinoj koja da znam služi to u SkadarlijiŠta je to?
Mesara Kojcic DOO, odatle mi rekose da je najbolje jer ne zamrzavaju meso i svaki dan je sveze (i jeste).Otvorio drugar konačno kuvana jela za poneti. Sve preporuke objektivno od mene za hranu, kvalitetne sirovine i baš je ukusno. Novi Sad je u pitanju. Insajderska informacija je da je u Metrou teletina iz Španije ni on ni kolega koji je u tome godinama ne vole to da kupuju, jako teško se nabavlja domaća u poslednje vreme, saznaću detaljnije ovih dana kada budem išao da klopam i da ih ispitujem
Pogledajte prilog 244283
Ove cene su gore na porciju ili na sta to fali u letkuOtvorio drugar konačno kuvana jela za poneti. Sve preporuke objektivno od mene za hranu, kvalitetne sirovine i baš je ukusno. Novi Sad je u pitanju. Insajderska informacija je da je u Metrou teletina iz Španije ni on ni kolega koji je u tome godinama ne vole to da kupuju, jako teško se nabavlja domaća u poslednje vreme, saznaću detaljnije ovih dana kada budem išao da klopam i da ih ispitujem
Pogledajte prilog 244283
Na porcijuOve cene su gore na porciju ili na sta to fali u letku
U moje vreme je otvor u koji se sipa gulaš bio malo više pri vrhu, bukvalno kao malo veći čep
Gulaš u lepinji u Pekari jedinoj koja da znam služi to u Skadarliji
Pa dve najvece mesne industrije u srbiji ti uvoze mesni otpad iz EU da bi ga prodavale nama (valjda zato kaze zabranjeno za pse i…), nema nista tu da te cudi.Znam za to mesto... al neko reče u nekom review nešto loše o tome... Kako zaboravljam te stvari... Gulaš od iznutrica valjda... Da je zato jeftino...
Ovo ko moj nedeljni meniOtvorio drugar konačno kuvana jela za poneti. Sve preporuke objektivno od mene za hranu, kvalitetne sirovine i baš je ukusno. Novi Sad je u pitanju. Insajderska informacija je da je u Metrou teletina iz Španije ni on ni kolega koji je u tome godinama ne vole to da kupuju, jako teško se nabavlja domaća u poslednje vreme, saznaću detaljnije ovih dana kada budem išao da klopam i da ih ispitujem
Pogledajte prilog 244283
Врло радо да туна није пуна живе.Pogledajte prilog 244370
Preporučujem vam da probate ovu tunjevinu. Premia komadići sa paradajzom.
Neverovatno koliko je dobra, neuporedivo bolja od mnogo skupljih. Inače, greška je na konzervi oduvek. Uopšte nisu "komadići" u pitanju već komadine koje podsećaju na pileće belo meso. Fenomenalna je a cena je regularna oko 200 din a na sniženju se može naći i za 150 nekad.
Pogledajte prilog 244370
Neverovatno koliko je dobra, neuporedivo bolja od mnogo skupljih. Inače, greška je na konzervi oduvek. Uopšte nisu "komadići" u pitanju već komadine koje podsećaju na pileće belo meso. Fenomenalna je a cena je regularna oko 200 din a na sniženju se može naći i za 150 nekad.
Stosekaze common sense: Nikad jeftinu tunu u komadićima. Mogu da melju šta oće. Samo komadi. Compass bude često na sniženju (i to jakom), jeste slan dosta ali meni prijaPogledajte prilog 244370
Ja tu premium u salamuri kupujem za macke, samo nju hoce da jedu, ostale samo izmrljave nestoSamo komadi i samo salamura.
Dobar je taj Compass,nije natopljen uljem k'o sundjer.Stosekaze common sense: Nikad jeftinu tunu u komadićima. Mogu da melju šta oće. Samo komadi. Compass bude često na sniženju (i to jakom), jeste slan dosta ali meni prija