Šta je novo?

Šta jedemo?

Mislim da je to ta slika, po saci deluje da imas visak, to sam i prokomentarisao, koliko si visok?
Брате минли, ево новог материјала за тебе, да боље процениш мој сајз и узраст:
PXL_20241107_154603607.jpg

Goje je već više puta slikao svoju ispruženu šaku... 😌

Tako da sam već odradio sva neophodna merenja što se šake tiče. 🤣

Pa sta kazu rezultati, nije valjda em debeo, em gej? 🤣

Ti si Bekiša i dalje najsumnjiviji... treba ti odseći vrh kažirpsta da te vratimo u normalu. 😁

I ne nabacuj druge momke kao temu... kad znas da si za mene jedini. 😁😁😁

Da, nije baš moja, tako sam nailazio da se tvrdi...

Ali naravno da to ne može biti poptuno i egzaktno tačno... to ti je nešto poput horoskopa 🙂

Pa bukvalno ko zene sto me ubedjuju da sam klasican primerak svog horoskopskog znaka, njima omrazenog, a najvise se pale na njega, i onda ja stvarno krenem da tripujem da imam osobine tog znaka, a nemam, tako si i me i ti naterao da verujem da imam duzi kaziprst, dok sad nisam pogledao i video da nemam 🤣

1000014021.jpg

Mislim da ne mogu tako spojedno da se drže prsti i pritisnuti uz pantalone, a i taj domali si verovatno produžio u fotošopu 😄

uopstalom zašto ti je bitno da pokažes svima ovde da si strejt 😄

Stalo mi je da dokazem da ti teorija nije tacna

5117028-0-image-a-3_1539770213253.jpg

Sta ces sad? 🤣

Ja sam guglao Eltona Dzona i onog Azdejkovica ili kako se zove i teorija ti je tacna 🤣

Швајцарска опет повлачи са тржишта кукурузно брашно пореклом из Србије - овај пут реч је само о жутом брашну, а узрок је значајно већа количина афлатоксина од законом дозвољене, објавио је РАСФФ европски систем за брзо узбуњивање и обавештавање о храни.

na zalost aflatiksin je jedna od najkancerogenijih materija....

Jesu li kod nas to bese trajno resili podizanjem granice dozvoljenog nivoa?

Nego, posto je tema sta jedemo, u poslednjih nekoliko godina sam silom prilika poceo da jedem manje mesa. Posle nekog vremena sam navikao na to, pa sam od "ako nema mesa za mene to nije obrok" dosao do toga da mi najvise prijaju obroci sa malo mesa a dosta povrca ili cak i voca.

Iako još u oktobru nije bilo dileme da granica dozvoljenog nivoa aflatoksina u mleku neće ni ove godine 1. decembra biti spuštena sa 0,25 na 0,05 mikrograma po kilogramu, sada je ta odluka i zvanična. Naime, Vlada Srbije je ove nedelje usvojila izmene pravilnika kojim se spuštanje ove granice pomera - za celih godinu dana, na 1. decembar 2025.

trujte se braćo, bice posla za onkologe

Данска је повукла купине из Србије због присуства норовируса, објављено је на сајту европског система за брзо узбуњивање и обавештавање о храни (RASFF).​

Vrh