Šta je novo?

Šta jedemo?

Richard Gyros je najbolji giros u Bgu, ali samo kada odete u originalni lokal u blizini mašinskog faksa, nema boljeg, takodje je dobar u Paprici u Gospodara Vučića

Taj je moj, kod masinca.

@kopmania glovo prime 😉

InShot_20241024_172953900 (1).jpg

Zbog?
Cepamo giros klinci i ja kad zena ne stigne da skuva rucak, tipa jednom u 10 dana

Mmmm vruće knedle 🤤🤤🤤🤤🤤

Boranija čorbu ostavljam za neki drugi dan 🙂

20241025_154537.jpg

7 minuta kasnije. Najbolje potrošenih 10€ u ovom mesecu!

Ne mogu da se dignem s kreveta. ☺️

20241025_160856.jpg

Zbog?
Cepamo giros klinci i ja kad zena ne stigne da skuva rucak, tipa jednom u 10 dana
Meso za giros je uglavnom neka masnoća. Tamo jako malo pravog mesa ima.
Možeš nekad i videti kada se okreće, koliko masnoće tamo izlazi...
Ako zanemarimo soseve koji su isto loši, ja bih rekao da je giros meso prosto loše, i da je zdravije uzeti recimo pileći batak u nekoj roštiljnici.'..

Hvala na info. Nisam znao. A svinjski giros?
Sto se tice batka uzimam ga redovno a pilece belo nikada. Puno je hormona i aditiva.

Hvala na info. Nisam znao. A svinjski giros?
Sto se tice batka uzimam ga redovno a pilece belo nikada. Puno je hormona i aditiva.
Ma prica covek gluposti, vidis na oko da je pravo meso, nisi slep da ti uvale bog zna sta, giros je top, jedino "nezdravo" je gyro pita, a to je samo malo ugljenih hidrata i naravno tzatziki, video sam pre neki dan sliku koju je okacio Goje, na slici mu se vidi po ruci da ima bar 20kg viska, ne treba njega iko da slusa o zdravlju

А, видим ја како ми је било баш тешко, малочас кад сам дотрчао (малтене) баш из Жаркова до Дорћола, са тим вишком. Још 6 минута морам да скинем до персонал беста.

Ову слику?
PXL_20241008_143814933.jpg

А, видим ја како ми је било баш тешко, малочас кад сам дотрчао (малтене) баш из Жаркова до Дорћола, са тим вишком.
Hoces da kazes da ako si debeo ne mozes da trcis? Evo moja zena trenutno ima 12kg viska i lagano trci po 10km na Kosutnjaku, visak kilaze ne znaci losa kondicija

Ne tu sliku, u nekoj temi si okacio sliku gde ti se vidi saka, tu deluje da imas poprilicno viska, na ovoj sto si sada okacio, delujes normalne kilaze, kojoj sada verovati

Аааа, са јоргованом.
PXL_20241012_124337749.MP.jpg

Имам тренутно 86кг, и могу да поједем највише од људи које знам (добро, има један испред...). Нпр. за доручак никад испод 12 прженица/моча/пофезди/рутаваца/квашеница/кришки... како већ ко воли да их зове, бурек никад испод 500г. Ако ме то чини дебелим, онда сам дебео.

Koliko si visok? Nije bitna samo kilaza vec i konstitucija. Neko ima teske, neko tanke kosti.

12 przenica? Auh... zar ti ne bude muka posle 4.

Ево, нисам раније рачунао БМИ - 23,6 (каже да је зелено). А што се висине тиче, видим да дефинитивно има виших људи од мене.

Шалу на страну, гирос је њесра јер се више пута месо термички обрађује, што је прилично страшно. Нисам помињао квалитет меса (то је неко други), јер је небитан.

Poslednja izmena:
Mislim da je to ta slika, po saci deluje da imas visak, to sam i prokomentarisao, koliko si visok?

Sigurno konstitucija nerasnog centarfora poput mene? 😄 kad sam u treningu imam 83kg a kad sam porky pig oko 88-89 kg, preko toga nikad. Visina 181-182 cm

Prilozi

• 20241025_184441.jpg
    20241025_184441.jpg
    78,4 KB · Pregleda: 63
Vrh