Cepam ja grasak dosta i pasulj, bar 2 puta nedeljno.. nego kazem kad se ne stigne. Licno volim mahunarke, i boraniju i leblebijuČorba od graška se može skuvati za pola sata, 45 minuta, čak i kada žena ne stigne da spremi.
Meso za giros je uglavnom neka masnoća. Tamo jako malo pravog mesa ima.Zbog?
Cepamo giros klinci i ja kad zena ne stigne da skuva rucak, tipa jednom u 10 dana
Kakve to gole žene gledaš? Nisi valjda zastranio?7 minuta kasnije. Najbolje potrošenih 10€ u ovom mesecu!
Ne mogu da se dignem s kreveta.
Pogledajte prilog 217042
Ma prica covek gluposti, vidis na oko da je pravo meso, nisi slep da ti uvale bog zna sta, giros je top, jedino "nezdravo" je gyro pita, a to je samo malo ugljenih hidrata i naravno tzatziki, video sam pre neki dan sliku koju je okacio Goje, na slici mu se vidi po ruci da ima bar 20kg viska, ne treba njega iko da slusa o zdravljuHvala na info. Nisam znao. A svinjski giros?
Sto se tice batka uzimam ga redovno a pilece belo nikada. Puno je hormona i aditiva.
Hoces da kazes da ako si debeo ne mozes da trcis? Evo moja zena trenutno ima 12kg viska i lagano trci po 10km na Kosutnjaku, visak kilaze ne znaci losa kondicijaА, видим ја како ми је било баш тешко, малочас кад сам дотрчао (малтене) баш из Жаркова до Дорћола, са тим вишком.
vidi ga centarfor, ruke ko gorilaSigurno konstitucija nerasnog centarfora poput mene? kad sam u treningu imam 83kg a kad sam porky pig oko 88-89 kg, preko toga nikad. Visina 181-182 cm