Šta je novo?

Škole, fakulteti i druge obrazovne ustanove

IMG-20241107-WA0011.jpg

Бесплатно клизалиште у дворишту ОШ „Никола Тесла” у Винчи

У сусрет зимској чаролији и предстојећим новогодишњим празницима, другу годину заредом Градска општина Гроцка организује клизалиште у дворишту ОШ „Никола Тесла” у Винчи. Клизање ће бити бесплатно за све суграђане и децу, а обогатиће предстојећу зимску сезону на територији ове општине.

Како наводе из ове општине, клизалиште у Винчи свечано ће бити отворено 9. децембра у 18 часова. Радно време клизалишта радним данима за школску децу је у термину од 9 до 15 часова, за грађане од 17 до 22 часа, а викендом од 13 до 22 часа.

„Позивамо све суграђане и малишане да дођу и уживају у зимским чаролијама које зима са собом носи”, саопштавају из Општине Гроцка.

b8b2c2dfac6dbc7ae88a5a4d1e274698_8532524012.jpg

„Дечје музичке свечаности” на Новом Београду

„Пријатељи деце општине Нови Београд” организују „ДЕМУС – дечје музичке свечаности”, општинско такмичење ученика школа Новог Београда у Свечаној сали ОШ „Бранко Радичевић”, са почетком у 17 часова.

По распореду, у понедељак је такмичење „најраспеваније одељење”, у уторак су стари мајстори, класична или савремена соло песма и староградска песма, у четвртак домаћа и страна народна песма и у петак дечја забавна и популарна забавна песма свих епоха.

Поштујући пропозиције такмичења, учесници ће изводити композиције различитих жанрова и аутора. Најуспешнији ће добити дипломе и титуле „Златни славуј” и „Златна сирена”, саопштио је организатор.

Moj institut radi opsezno istrazivanje obrazovanja i stanja u skolama u Srbiji pa ako biste mozda odvojili malo vremena da popunite jednu anketu na tu temu. Uglavnom žene popunjavaju pa je vas doprinos posebno važan. Anketi mozete pristupiti ovde.
Brateeee, ovo je ozbiljna rabota, trebalo bi da se plaća 😁 Nikad kraja.

Ajde ajde ne drami već popunjavaj :)

Popunio sam, ali moram da dramim :)

Na oko 80% si mogao da dremneš pa da se vratiš posle da dovršiš.

Pa to sam i uradio, pitanje je kako ti to znaš 😯

Vrh