Cestitke i ne zaboravi da je od sada ona uvek u pravu bez obzira na sve, kada ne spavas onda si skroz drugacija osoba a ti si realno beskoristan nekih 6 meseci, samo budi pozitivan i budi velika podrska. UzivajteLjudi postao sam ćalac, izvinite na off topic
Čestitamo mladi Tata! Da je beba živa i zdrava!Ljudi postao sam ćalac, izvinite na off topic
Čestitke, sve najlepše novopečeni ćale! Sad ćeš da vidiš kako ljudi nemaju osećaj za tuđi životni prostor, kad počnu da naviru sa džambo igračkama koje ti zauzmu pola gajbe... Šalim se, piši u inbox ako zaškripi negde, opremljen sam i praksom i teorijomLjudi postao sam ćalac, izvinite na off topic
Recept za srećan brakda je od sada ona uvek u pravu bez obzira na sve,
Ljudi postao sam ćalac, izvinite na off topic
Sad ce Igor da napravi novu temu "Cestitke, pozdravi" i sve ovo da prebaci tamo.Ljudi postao sam ćalac, izvinite na off topic
Cestitke i ne zaboravi da je od sada ona uvek u pravu bez obzira na sve, kada ne spavas onda si skroz drugacija osoba a ti si realno beskoristan nekih 6 meseci, samo budi pozitivan i budi velika podrska. Uzivajte
Cestitam i da ste zivi, zdravi i srecni svi!Ljudi postao sam ćalac, izvinite na off topic
Bukvalno sam renovirao stan ovih meseci i sredjivao i ostavu i garažu zbog dodatnog prostora, kad ono kao što kažeš već mi svi dali brdo stvari, neke već vidim da mi nisu potrebneČestitke, sve najlepše novopečeni ćale! Sad ćeš da vidiš kako ljudi nemaju osećaj za tuđi životni prostor, kad počnu da naviru sa džambo igračkama koje ti zauzmu pola gajbe... Šalim se, piši u inbox ako zaškripi negde, opremljen sam i praksom i teorijom
Recept za srećan brak
Slažem se i uveliko sam u tomeČESTITAM!
Muškarac je kao trut koje radilice obično ubiju i izbace iz košnice jednom kad s maticom obave posao...
To je sudbina muškarca u 21. veku.
Razumem da si se stereotipizirano šalio kao i ja kako to i dolikuje Srbiji u trenucima velikog slavlja, puno se ne filozofira...
Ali! Ja ću preuzeti rizik zbilje na sebe, jer ovo je pre svega forum te ne bih voleo da sa muškarcima i očevima uskoro bude da je vrag odneo šalu.
Muškarac je veoma koristan i ima svoju važnu ulogu supruga i oca i baš kao takav, svestan te svoje uloge, treba da bude brižan i uz svoju suprugu od prvog dana, da odgovorno podele obaveze i zajednički vode domaćinstvo i obostrano uživaju u svakom slobodnom trenutku.
To znači da će i on morati da se budi i menja pelene a ne samo ona. U redu, on ne doji, ali će morati da kuva, čisti, nabavlja kupa malog ili malu i pruža svu ostalu podršku u skladu sa mogućnostima... Jer brak je kako ljubav tako i odricanje, veliki životni izazov i nije za svakog.
U tom smislu im oboma čestitam i želim slogu i istrajnost u zajedništvu!