Šta je novo?

Čestitke i pozdravi

Ljudi postao sam ćalac, izvinite na off topic 🥳
Čestitke, sve najlepše novopečeni ćale! 🤩 Sad ćeš da vidiš kako ljudi nemaju osećaj za tuđi životni prostor, kad počnu da naviru sa džambo igračkama koje ti zauzmu pola gajbe... Šalim se, piši u inbox ako zaškripi negde, opremljen sam i praksom i teorijom 😅
da je od sada ona uvek u pravu bez obzira na sve,
Recept za srećan brak 😅

ČESTITAM!

Cestitke i ne zaboravi da je od sada ona uvek u pravu bez obzira na sve, kada ne spavas onda si skroz drugacija osoba a ti si realno beskoristan nekih 6 meseci, samo budi pozitivan i budi velika podrska. Uzivajte 😊

Muškarac je kao trut koje radilice obično ubiju i izbace iz košnice jednom kad s maticom obave posao...

To je sudbina muškarca u 21. veku.

Razumem da si se stereotipizirano šalio kao i ja 🙂 kako to i dolikuje Srbiji u trenucima velikog slavlja, puno se ne filozofira...

Ali! Ja ću preuzeti rizik zbilje na sebe, jer ovo je pre svega forum 😄 te ne bih voleo da sa muškarcima i očevima uskoro bude da je vrag odneo šalu.

Muškarac je veoma koristan i ima svoju važnu ulogu supruga i oca i baš kao takav, svestan te svoje uloge, treba da bude brižan i uz svoju suprugu od prvog dana, da odgovorno podele obaveze i zajednički vode domaćinstvo i obostrano uživaju u svakom slobodnom trenutku.

To znači da će i on morati da se budi i menja pelene a ne samo ona. 🙂 U redu, on ne doji, ali će morati da kuva, čisti, nabavlja kupa malog ili malu i pruža svu ostalu podršku u skladu sa mogućnostima... Jer brak je kako ljubav tako i odricanje, veliki životni izazov i nije za svakog.

U tom smislu im oboma čestitam i želim slogu i istrajnost u zajedništvu!

Cestitam.
Biti roditelj jeste deo nagona za zivotom.
Stvoriti jos jedan zivot je divna stvar.

Vrh